the-minds-of-99

Vi livestreamer ny dansk elektronik (og David Bowie)

Livestreamen kører fredag aften kl 21.30 - 02.00. Find den på fb.com/radarlive (Med et par korte afbrydelser, da facebook kun tillader 90 min ad gangen)

---

Livestreaming rykker lige nu. Vi ser store potentialer i at udnytte flere digitale platforme, til at gentænke vores rolle som musik- og kunstformidler. Intet slår den intense og enestående oplevelse en livekoncert kan være, men nogle gange kan mindre også gøre det :-)

Fredags-soundtrack

Når den 7. omgang WHATWHAT løber af stabelen på Radar fredag aften, kan hele internettet følge med via live stream på Facebook.

Selvom geografiske eller familiære forhold skulle forhindre dig i at deltage i festen her på Radar, giver vi dig det vildeste soundtrack til din fredag aften: Bwoy De Bhajan + Descroix + Céci + Ebbe Flink. Det er eksperimenterende elektronik, direkte fra den danske undergrund. Vi livestreamer hele aftenen, fra 21.30 - 02.00.

Hvis du er i nabolaget, er du naturligvis mere end velkommen til at kigge forbi IRL. Prisen er en flad 50’er, og det er endda inkl. 1 dejlig kold Tuborg RÅ.

Mere info koncerten

Radio skal høres på internettet

Søndag d. 1. maj - lige efter SPOT Festival - gæster Ralf Christensen og Kristian Leth Radar med en eksklusiv udgave af Album, hvor de går i dybden med David Bowies' 'Heroes' fra 1977. Arrangementet er så godt som udsolgt (i skrivende stund er der 2 billetter tilbage), men I har alle sammen mulighed for at følge med hjemme fra sofaen når hele seancen transmitteres via The Lake Radio. Tune ind på thelakeradio.com søndag d. 1 maj fra kl 15.

Ralf og Kristian er endnu en gang lykkedes med at crowdfunde en ny sæson af programmet der sendes på The Lake senere på året. Mens du glæder dig til den, kan du stadig finde (og podcaste) sidste sæson her.

Mere info om arrangementet

Back