img_20160121_134232

Ny podcast oppe!

Merlyn Silva og Aske Knudsen er folkene bag den elektroniske klub WHATWHAT, der siden december har haft til huse på Radar. Til daglig studerer de begge på DIEM, og startede for et års tid siden WHATWHAT, fordi de mente byen manglede en klub for eksperimenterende elektronisk musik. De første to shows blev afholdt på B-Huset, derefter et enkelt på Double Rainbow, men nu har klubben fundet sin adresse her på Radar. I podcasten fortæller Merlyn og Aske bl.a. om de muligheder og begrænsninger det giver at afholde koncerter på et regionalt spillested kontra et DIY venue (hint: bedre lyd, men mindre anarki i ordets mest positive forstand).

I vores podcast kan du høre samtaler med folk fra det aarhusianske musikmiljø, der har noget interessant at fortælle... synspunkter, indblik, røverhistorier og koncertanbefalinger.

Subscribe i din foretrukne podcast-app via RSS: https://bit.ly/radarpodcast

Du kan også følge og lytte på soundcloud.com/radarlive

Bonus

Du kan stadig høre pilot-episoden hvor Mads Stobberup og Thomas Nygaard taler om byens punk-og rockscene. Koncertanbefalingerne er selvfølgelig uaktuelle nu, men den er bestemt værd at høre!

Back