cross-record

Analoge visuals

Rasmus Stride og Nicolai Joel Hingel udgør den visuelle duo, der tager hånd om de visuelle elementer til koncerten med amerikanske Cross Record på torsdag. Sammen vil de to skabe visualiseringer ved brug af både filmiske, analoge og animerede elementer. Målet er at forstærke det minimalistiske og stemningsfyldte musiske univers og give en, “ud over det sædvanlige” koncertoplevelse. 

Som en del af koncerten er et specialdesignet analog TV-scenografi under udvikling. Der kommer til at blive lavet en opsætning med cirka ti fjernsyn i alt, fem i hver side af scenen, hvor der udover videoklip fra computerens VJ-software, vil blive benyttet en analog videomixer for at pifte det visuelle udtryk lidt ekstra op. Alle fjernsyn modtager samme signal og uden forsinkelse, hvilket giver et meget specielt og lækkert retro look til setup'et.

Den stærke visuelle oplevelser stemmer godt overens med Cross Record, der selv er kendt for at levere en stærk visuel side til deres musik i form af deres musikvideoer, der har opnået omtale på Stereogum & Pitchfork.

---

Cross Record (US) + Cody (solo)
Torsdag d. 9. juni.Døre 20.00 / koncert 21.00.
KR 90.

Info / FB / Forsalg

Back