josefin_ohrn1

Første navne til Aarhus Psych Fest 2016

Sommerens festivalsæson er lige om hjørnet men allerede nu kan du begynde at se frem til en af efterårets festivaler i Aarhus. Radar og musikforeningen Aarhus Psych nu klar med de første 4 navne til Aarhus Psych Fest 2016, der løber af stabelen 30. sept og 1. okt.

Festivalen som afvikles for fjerde gang har i dag annonceret JOSEFIN ÖHRN + THE LIBERATION (S), LES BIG BYRD (S),  CAUSA SUI (DK), og THE WANDS (DK).

Artistbeskrivelser:

JOSEFIN ÖHRN + THE LIBERATION (S)
Josefin Öhrn har på kort tid skabt sig stor international opmærksomhed med sine hypnotiske, eksplosive og drømmende liveshows, med sit band The Liberation. Hun har blandt andet delt scene med ligeledes svenske Goat, og er blevet sammenlignet med alt fra Spiritualized til Hawkwind og Mazzy Star.

LES BIG BYRD (S)
Les Big Byrd har ry for at være et af sveriges bedste livebands, hvilket Aarhus tidlige har kunne bevidne både på Radar og til Pop Revo Festival. LBB’s psykedeliske indierock føles nærmest for stor til denne verden, så forvent en guitardrevet rejse ud i alt og intet, når Joakim Åhlund, Frans Johansson, Martin Ehrencrona og Nino Keller går på scenen.

CAUSA SUI (DK)
Causa Sui’s lyd er blevet beskrevet som en altomsluttende bølge, der vælter ind over de sidste fire årtiers rockmusik. Det er på samme tid tungt og svævende, og fremmaner abstrakte ånder af Can, Miles Davis og High On Fire. Bandet er aktuelle med LP'en "Return to Sky" som blev udgivet i marts 2016.

THE WANDS (DK)
The Wands er for mange indbegrebet af neo-psykedelisk rock i Danmark: Med nik til klassiske psykedeliske dyder og et klart fremsyn mod mye tider, er deres lyd både autentisk og innovativ på een og samme tid, alt imens deres solide musikalske håndværk garanterer en opløftende lytteoplevelse. Resultatet er musik, der emmer af skønne, snørklede spændingskurver, hvor musikkens organiske elementer får plads og opmærksomhed til at udfoldes.

Festivalen har som altid hovedscene på Radar, men som noget nyt inddrages der også udendørsarealer på Godsbanen, hvor der vil være livemusik, kunst og masser af den fantastiske stemning som niche-festivalen netop er kendt for.  

Forsalget til Aarhus Psych Fest 2016 er netop startet. Partoutbilletter koster 190,-

Info / FB / Forsalg

Back