img_20160510_095856-01

Genoplev SPOT Festival i 360°

Stemning og hele numre fra udvalgte artister

Under den netop overståede SPOT Festival optog vi en del 360°-video. Disse videoer er nu færdigproducerede, og klar til at du kan genopleve festivalen.

Find alle videoerne på Radars YouTube-kanal. Åbn linket i Youtube-app'en på din telefon eller tablet (eller søg på: " radarliverec 360 "i app'en), for den bedste oplevelse. Alternativt kan du bruge en browser der understøtter 360-video (Chrome eller Firefox).

Der er bl.a. videoer med Møl, Tom & his Computer, de 12 KarriereKanonen-artister, samt en gåtur gennem hele festivalen på hovedet af en flink fyr der hedder Thomas.

Dokk1 og Godsbanen

Lige nu er der for 3. gang Internet Week Denmark her i Aarhus. I den anledning kan du på Dokk1 og i Godsbanens foyer låne Google Cardboards og opleve videoerne i 'næsten-VR'.

IWDK er en crowdsourced festival der fejrer internettet og digital teknologi. Hele ugen er der masser gratis arrangementer, rettet mod professionelle inden for kommunikation, tech og digital forretningsudvikling, og for almindeligt teknologiinteresserede borgere.

No media is maching '15685'
Back