dirty-nun-tekno-crew

Avantgarden og lyden indtager Radar

I de kommende uger præsenterer Radar flere koncerter, hvor lyd og musik smelter sammen, og der bliver rig lejlighed til at lade nysgerrigheden og det uventede udfordre musiksmagen.

Inspireret af den lettiske SKAŅU MEŽS FESTIVAL, som Radar har fornøjelsen af at samarbejde med omkring Aarhus X Riga, dedikeres to dage i oktober til lydkunst. I samarbejde med Aarhus Billedkunstcenter præsenterer Radar torsdag d. 20. oktober TMS, Elektronengehirn og Duo Demona. De vil bogstavelig talt indtage Radar, når både koncertsal og back stage område bliver inddraget til fremvisning af installationskunst, videoer og fremvisning af en række kunstfilm af den amerikanske visual-artist Niko Blasser. Med sin særlige evne til at fange stemmens vibrationer gennem elementer som sand og vand, skaber han en udfordrende visuel oplevelse. Samme aften vil tyske Malte Steiner og Tina Mariane Krogh Madsen fremfører TMS, en stedsspecifik noise-industrial koncert.

Lydkunst og elektronisk trance

To dage senere, lørdag d. 22. oktober, kan du opleve tre af de mest toneangivende lydkunstnere i Danmark, Kirkegaard / Lundehave / Skjødt. Kunstnerne opfører denne aften multikanalsværker, hvor du som publikum bliver placeret i midten af scenerummet omgivet af højttalere.

Fredag d. 28. oktober går kunstneren Bjørn Svin på scenen og han vil denne aften kun spille nyt og u-udgivet materiale. Blødt mørkt og intenst på samme tid, og anderledes end hans tidligere udgivelser. Denne gang er fokus på de glidende skift i musikken, og lydenes bevægelse i såvel store som små cirkler

Før Bjørn Svin kan man opleve københavnske Dirty Nun Tekno Crew, der ikke skyr nogen midler i jagten på at opnå en effektfuld trance. Også denne aften vil lyd, toner og rytmer danne et musikalsk univers, der både udfordrer og tiltrækker.

Se Radars fulde koncertprogram på Facebook.

Back