008-the-temper-trap-thorsten-iversen

Kontorets 'must-see' til Northside 2017

Hvor kan du med garanti møde Radars trofaste medarbejdere på årets NorthSide Festival? Det får du svaret på lige her, hvor de giver jer deres 'must-see' fra årets program:

Emil (baransvarlig)

Lightwave Empire - Red Stage lørdag kl. 19
Jeg har skamlyttet deres første EP og glæder mig til at høre deres nye sange! Og så er det også bare lige for at tjekke, om Bjarke Niemann er kommet sig oven på Spleen Uniteds Northside-koncert tilbage i 2013, hvor interne uenigheder i bandet og smadrede instrumenter (tilsyneladende) satte en brat stopper for et ellers hæsblæsende synthrave.

Jesper (administrationsmedarbejder)

Primus - Blue Stage fredag kl. 16.30
Jeg kunne ikke få armene ned, da Primus blev offentliggjort. Jeg glæder mig helt enormt til et gensyn med Les Claypol og resten af Primus når de viser deres underholdende, mærkelige og overlegne show. Uanset musiksmag, bliver det en koncert, hvor du, som publikum, går måbende derfra med følelsen – ”Hvad fanden skete der dér?!” Glæd jer til selskab med en af verdens bedste bassister, hvor vi skal hører historier om Tommy the Cat, John the Fisherman, Wynona’s Big Brown Beaver og ikke mindst redneck’en Mud.

Martin (projektkoordinator for #Venuehack)

Run the Jewels - Green Stage fredag kl. 17.45
Efter fortvivlelsen efterhånden har lagt sig oven på at måtte træffe valget mellem Einstürzende Neubauten og Run The Jewels på Roskilde Festival i 2015, er det med den største begejstring at jeg nu skal opleve Run the Jewels på Northside. De står for mig som et af de absolut stærkeste hiphop navne of all times - personligheder, tekster og produktioner i sin fineste form. Deres lyd er højaktuel og formår at kommentere politik, liv og kærlighed på et både banalt og filosofisk plan uden at være musikalsk tilbage- eller fremadskuende. De griber øjeblikket og mestrer at formidle det som kun få andre formår.

Ole (tekniker)

Peter Sommer - Red Stage fredag kl. 16.30
En af de mest vellydende koncert jeg har oplevet var Peter Sommer på Roskilde i 2008 oven på udgivelsen af Til Rotterne, Til Kragerne, Til Hundene. Et super velspillende orkester og en sindssyg dygtig lydmand. Så har høje forventningerne til koncerten på årets festival.

Keld (booker)

Tha Afghan Whigs - Red Stage 21.45
Det bliver første gang jeg skal opleve et af mine absolut yndlings 90’er bands. Albummet ”Gentlemen” fra 1993 ligger efter min mening helt deroppe sammen med Nirvanas ”Nevermind” og Pearl Jams ”Ten” over de vigtigste albums fra den tid.

Mia (spillestedsleder)

Radiohead - Blue Stage søndag kl. 22.30
Radiohead er et toneangivende, spændende og meget ærligt orkester. Og så er der for mig også rigtig meget nostalgi forbundet med deres musik, som jeg har lyttet til gennem de sidste 20 år. Der dukker altid en masse følelser og minder op, når jeg lytter til Radiohead.

Evrim (baransvarlig)

Sideshow - alle dage
Jeg glæder mig til at se hvordan det nye tiltag Sideshow bliver. Jeg håber på at blive overrasket over koncertformaterne og forhåbentligvis bliver jeg ikke i stand til at stå stille.

No media is maching '16216'

Steffan (markedsføringsmedarbejder)

Skal passe baby - men god festival til jer alle :-)

Back