backstage.jpg

Ny bar - men de samme øl-klassikere

af Steffan Lykke Møller, 07.04.2018

En øl til en koncert er en dansk klassiker i sig selv! På Radar er der over 20 forskellige øl at vælge imellem, og selv om baren til april står overfor en renovering, så vil publikum stadig kunne få de klassikere, som de holder så meget af.

Her er tre af dem, som Radars publikum er særligt glade for:

HØKER BAJEREN

Kvalitetspilsneren fra bryggeriet Hancock i Skive er en tilbagevendende klassiker. Høkerbajer er gammelt slang for en bajer, som bliver langet over disken til håndværkerne i de små købmandsbutikker, men på Radar er vi ikke blege for at lange den over baren til vores koncertgæster. Og gæsterne er vilde med den. Pilsneren, der er lidt fyldigere i smagen end andre danske pilsnere pga. den tjekkiske saaz humle, der er brugt i brygningen, er én af de bedst sælgende pilsnere i Radars sortiment. Så bed om at få langet en Høker over baren, hvis du er til en klassisk pilsner næste gang du besøger Radar.

LIMFJORDS PORTEREN

Skal være fyldigt – som i rigtig fyldigt – så er det øllets gentlemand du skal kaste dig over. En af de bedst sælgende danske porter på markedet. Med karamel- og røgmalt, samt tilsat engelsk lakrids, har Limfjords Porteren en meget fyldig smag, hvilket især er populær til Radars metalpublikum, som heller ikke lader sig skræmme af en alkoholprocent på 7,9%. Hvis du er til den lidt mere fyldige smag og konsistent, er Limfjords Porteren et klassisk valg i baren.

DEN GAMLE FRA CARLSBER

Med Carlsberg Lager er vi tilbage ved faderen af danske ølbryggere. Den første øl, som blev fremstillet i det nyåbnede Carlsberg-bryggeri i 1847, var denne bajerske inspirerede lager. Og frem til 1871 var det eneste øl på sortimentet hos bryggeriet. Populariteten har holdt ved. Da Carlsberg i 2003 ændrede navn og etiket på flasken, så den nu hed Calrs Lager, skete det under så stærke protester fra værtshusenes stamgæster, at de efter få år måtte vende tilbage til det originale udseende og navn. Man skal ikke ændre på en publikumsdarling! Hvis du skal have en ægte dansk klassiker, så er Den Gamle fra Carlsberg noget for dig.

Kom ned og få én af de tre klassikere i denne uge, hvor du samtidig kan være med til at indvie Radars nyindrettede bar. Lad os bare afsløre at grøn er et gennemgående tema, og der vil være gode tilbud i baren ved ugens tre koncerter, som er med nordirske And So I Watch You From Afar torsdag, belgiske Warhaus fredag og amerikanske A Hawk And A Hacksaw lørdag.

Vi serverer fortsat et bredt udvalg af øko-sodavand og saft, kaffe/the, danske og udenlandske fadøl, gode flaskeøl og ikke mindst de gode gamle øl, som fortsat er blandt publikums favoritter, når musikken skal skylles ned med en kold drik.

Back