taw.jpg

The Awesome Welles

Da det debuterende band i 2014 lukkede Roskilde Festivals nye Rising-scene, kvitterede GAFFA med 5 stjerner og kaldte koncerten ”et smukt, sort punktum på Roskildes første Rising-scene” og udnævnte den blandt de ti bedste koncerter på årets festival - i selskab med blandt andre The Rolling Stones, Damon Albarn og Interpol.

 August samme år fulgte trioen op med første udspil til enstemmig begejstring hos et dansk anmelderkorps, som spåede "mørkemændene" afgørende kunstnerisk betydning for dansk rocks fremtid samt internationalt potentiale.

Denne spådom har indtil videre vist sig indfriet ved bred og anerkendende modtagelse af debuten i GSA, med ikke mindst massiv airplay på den trendsættende Berlin-radio FluxFM og især den store tyske avis, Die Welts, lovprisning blandt mange til følge.

 

 

NICOTINE NERVES

Stress, angst og Rock n' roll!!!
Nicotine Nerves er et hårdt slående Garage Rock band fra Aarhus. De spiller højt, hurtigt og råt, med hårde breaks der kan få en hver til at nikke med hovedet. Bandet består af Rasmus Rankenberg Madsen på guitar/vokal og Frederik Nielsen på Trommer. Der skal jo kun 2 til en duo, men Nicotine Nerves er bandet der kan lyde som 10. Gør dig klar til et show med Fuzz, skrig og hovednikkeri!

Back
Del på

Forsalg: radarlive.dk og billetlugen.dk
Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.
Billetpris er oplyst inkl. gebyr (20 kr)