13301267_578538422312881_3336180460752313950_o-1

Radar_HIGH i Festugen

Nicklas Sahl

19-årige Nicklas Sahl fra Hadsten har altid haft musikken som sin store passion, og det har i de senere år bl.a. resulteret i en koncert på et udsolgt Bremen Teater, og senest en gæsteoptræden side om side med Mads Langer på Grøn Koncert i Århus foran mere end 30.000 publikummer.

Nicklas Sahls musik er en kombination af insisterende popmelodier og en personlig, velovervejet lyrik, samt en nerve og melankoli, inspireret af genrer som Soul, Folk og Sing&Songwriter.

VoxLakuna

VoxLakuna hiver inspiration fra forskellige musikalske lejre som pop, rock og jazz, og binder det hele sammen om stram funk. Dermed skabes særegne, originale lyde og grooves, der kan gøre det svært at stå stille. Dette gælder for medlemmerne selv såvel som for publikum - spilleglæden er stor, og den får fuld gas på scenen.

In Limbo

In Limbo spiller indie-rock med et drømmende udtryk, som formår at have en gennemgående lyd, på trods af den store variation i deres musik. Bandet sender lytteren på virkelighedsflugt med et dynamisk lydbillede, der oftest kan karakteriseres ved dyster synth-bass, en luftig vokal, svævende guitar og simple beats.

KÖÖD

De fire hjerteknusere fra KÖÖD er klar til at give jer en aften fyldt med lækker, souly hiphop tilsat poppede melodier, som alle chicks'ne synger med på! Husk danseskoene, for det bliver hedt og lækkert.

Jacques Beauvais

De tre drenge fra Jacques Beauvais er straight outta KME og spiller en blanding af jazz, let funk, sex og rockfunk. De er klar til at komme og hælde honning ned fra scenen og ind i jeres øregange.

Om Radar_HIGH

Radar_HIGH er et samarbejde mellem gymnasieelever fra Aarhus Statsgymnasium, Aarhus Katedralskole og Radar. Sammen arrangerer vi koncerter med artister fra byens helt unge vækstlag, for publikummer i gymnasiealderen. De unge i arrangørgruppen står selv for booking, kommunikation, produktion, mm i tæt samarbejde med Radars medarbejdere.

Back