mames-babegenush

Mames Babegenush

Traditionelle klezmer-melodier tilsat rock og elektronisk musik

Koncerten afholdes i Det Turkise Telt i Musikhusparken, og er blot en af mange samme dag! Se det fulde program på detturkisetelt.dk

Mames Babegenush har med musikalsk fair og flabethed brygget deres helt egen lyd, med rødder dybt nede i klezmerens tonale livmoder. Gennem en firten med beats fra en nyere verden, har de skabt et repertoire, som spænder over rene traditionelle klezmer-melodier tilsat rock og elektronisk musik, til særegne, men smukke bastarder, som man bare må elske.

Publikum tager varmt imod de begavede og bevægende blandinger af klezmer-beats og electronica, som også er en del af bandets univers og som blandt andre er blevet til i samarbejde med Trentemøller, som har leveret et remix af et nummer fra det seneste album. Samarbejdspartnere fra den danske musikscene tæller bandet blandt andre også The William Blakes, Hess Is More, Kenneth Bager og Pharfar.

Alle som har oplevet Mames Babegenush i en tilnærmelsesvis nær radius kan bevidne, at de er tro mod genrens kendetegn, når de leverer deres ’in-your-face’ frontale klezmer angreb, som tvinger publikum op fra stolen, og som blandt andet har indbragt dem priser som anerkendt internationalt live-navn.

Mames Babegenush præsenteres i samarbejde med Det Turkise Telt.

Back