atmosphere_liima_radarbillede-01

ATMOSPHERE: Liima X Obscura

Concert-In-Stallation ATMOSPHERE tager publikum med på en ganske særlig rejse ud i universet. Med Liima’s storslåede og elektronisk medrivende lyde, OBSCURA’s oplysende, smukke galakse visuals og Marianne Glenhammers bevægende, atmosfæriske kreationer, skabes der et rum, hvor lyd, lys, projektioner og rum smelter sammen.

Det store sorte rum oplyses af stjerner, giver dig følelsen af at flyve gennem kosmos, som rejsende i Mælkevejens uendelighed.

-----

Concert-In-Stallations mission er at kreere installations- koncerter der kan udfordre og forbedre den nuværende koncert-oplevelse, i håb om at det kan få folk til at bruge koncert rummet mere aktivt, og måske få øjnene op for nye kunstformer.
Dette gør vi ved at lave multisensoriske koncertoplevelser, sammensætte forskellige kunstarter, arbejde med interaktion og fokusere på at disse elementer skal blive til et helt RUM, hvor kunstarterne mødes.

Til Concert-In-Stallation ATMOSPHERE er kunstnerne nøje udvalgt og sammensat, så publikum for alvor kan få en tur ud i det uendelige univers.

Med Liimas (tidligere Efterklang + tilsat Tatu Rönkkö) eksperimenterende, spontane musikalske kreeren, skabes et rum for fordybelse og musikalsk nærvær. Mødet mellem det elektroniske og det organiske skaber en dybsindig lyd, der virker transcenderende og medrivende. Tatu Rönkkö, percussionist, har over de seneste par år været en fast del af Efterklangs liveband, og det musikalske venskab har nu udviklet sig til et nyt projekt - nemlig; Liima- der har sit helt eget, karakteristiske udtryk, dog stadig med Efterklang referencer og Casper Clausens rolige og dybe vokal

På den visuelle side har vi OBSCURA. Kendt for at lave smukke video scenografier ved hjælp af en masse små video projektører, der gør det muligt at lave bevægelige og bøjelige visuals til både loft, vægge og gulv. OBSCURA har en særdeles aktiv forbindelse til både den danske og den udenlandske musik og kunst scene. De har bl.a. arbejdet sammen med en lang række festivaler, herunder bl.a. Roskilde, Distortion og Norberg, samt lavet visuals for en masse kunstnere, herunder er det bl.a. værd at nævne deres samarbejde med Den Sorte Skole i Aarhus Domkirke, Alex Vargas seneste turné og mange flere. Til ATMOSPHERE har OBSCURA taget udfordringen op, mod at lave Radars loft om til en åben himmel, fyldt med stjerner og planeter. Nedenfor kan du opleve sidst Obscura omformede Radar til en koncert med Kalaha.

Scenograf Marianne Glenhammer er alsidig når det kommer til kunst og udsmykning. Hun er uddannet indenfor dramaturgi, er teater- udstilling og eventtekniker og har netop påbegyndt snedkeruddannelsen. Til hverdag arbejder hun både med installationer, malerier, skiltemaling og som sminkør. Til Concert-In-Stallation ATMOSPHERE designer hun en scenografi, netop dedikeret til dette atmosfæriske projekt, der skal få OBSCURAS loft-visuals til at smelte sammen med de musikalske bølger, bevægelige danserne og resten af koncertrummet. Derudover er hun med til at udvikle det interagerende element til koncerten, som først afsløres til selve koncerten.

Concert-In-Stallation, Radar og Aarhus Kulturhovedstad 2017 inviterer dig på en kunstnerisk rejse, du sent vil glemme.

-----

Bemærk: Studiebillet gælder kun mod fremvisning af gyldigt studiekort og indskrivningsbekræftelse.

Back