foraarsmarked

Forårsmarked Lørdag

Til weekendens forårsmarked på Godsbanen åbner Radar dørene op for forskellige aktiviteter og byder indenfor til en kold øl eller vand.

Lørdag er baren og salen åben fra kl. 11 -15 med koncerter på scenen og litteratur på toilettet.

På scenen inde i salen giver den aarhusianske musiker Gurli Octavia gratis minikoncert kl. 12.30 og kl. 14.00.

Gurli Octavia er det nyeste skud på stammen på den danske New Folk-scene, som længe har blomstret med stærke navne som bl.a. Agnes Obel og Broken Twin. Med den akustiske guitar i front åbner Gurli Octavia op for et eventyrligt, eftertænksomt og til tider brutalt tekstunivers der leveres så ærligt og inderligt som hendes hæse røst tillader.

Både lørdag og søndag kan man i foyeren og på toilettet via vores audiocanvas høre Knud Romers ’Hvad fanden laver jeg her’-novelle bliver læst op. Novellen tager udgangspunkt i Knud Romers oplevelser til Radarkoncerten med Baby Woodrose sidste efterår, og er blevet til i forbindelse med projektet ’Litterære Ekstranumre’ i samarbejde med 360tekster. Novellen kan købes på t-shirt sammen med to andre noveller fra samme projekt: Casper Erics ’You Can Wear Me Out’ fra Chinahkoncerten 8. oktober og Mette Moestrups ’Ingens Party’ fra Svin & Nils Gröndahl-koncerten 3. november.

Søndag er baren og salen åben fra kl. 11 – 17 og omdannet til interaktivt koncertrum.

Træd op på scenen og lav dit eget lydkunstværk med Aarhus2017-projektet ’The Overheard’. Lydkunstinstallationen livestreamer lyd fra fire steder i regionen, som du kan kontroller via en brugerflade og få ud i øretelefonerne.

Eller kast dig over den digitale musikalske legeplads Radar Table og skab musik alene eller sammen med venner. Radar Table gør brug af en række objekter, som når de flyttes rundt på bordet skaber musikalske elementer. Man behøves med andre ord ikke at kunne spille på instrumenter selv for at skabe musikken.

 

I Radars sal kan man med Google Cardboard også opleve en række koncertvideoer i 360®, så man kan få en fornemmelse af, hvordan det er at gå til koncert på spillestedet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Back