bremer-mccoy-atlas-4-1200x800

Bremer / McCoy

Bremer/McCoy bevæger sig i grænselandet mellem reggae, Jan Johansson-inspirerede viser og meditativ modal-jazz. Et møde mildt, melankolsk og originalt udtryk, der har skaffet dem mange lovord og fans.

De to musikere og komponister, Jonathan Bremer og Morten McCoy, har haft en fælles vision om at komme tilbage til rødderne og skabe en tæt og nærværende stemning, som hvis man sad i samme stue som musikerne. Kompositionerne er enkle og stemningsfyldte og med et gennemgående organisk udtryk.
Jonathan Bremer er en af den yngre generations hotteste jazzbassister og en alsidig musiker, der har arbejdet sammen med bl.a. Niels Lan Doky og Mike Sheridan.

Morten McCoy har sine rødder i reggae-miljøet og gør sig bl.a. som kapelmester i Raske Penge og Klumbens live-band 80'erne. Jonathan Bremer og Morten McCoy har kendt hinanden siden 6-årsalderen og det er deres symbiotiske sammenspil som danner fundamentet for udgivelsen.

Bremer/McCoy har længe været fascineret af den varme lyd man får af at arbejde analogt med spolebånd. Pladen er derfor holdt helt analog fra optagelse til tryk. Den digitale udgivelse er digitaliseret direkte fra master-båndene.

Bremer/McCoy's fik i 2016 et nyt live setup, musikken er blevet udvidet med et håndbygget højtalersystem som kan gengive musikkens dybeste frekvensområder bedre end et konventionelt koncertanlæg. Duoen er meget inspirerede af dubkulturen, og har derfor valgt at præsentere musikken på det eneste rigtige for den genre: et ægte soundsystem.

Back