thewarlocks

THE WARLOCKS (US) + TALES OF MURDER AND DUST

THE WARLOCKS

Amerikanske The Warlocks blander psychedelia, krautrock og Velvet Underground-inspireret rock’n’roll i en hypnotisk mur af lyd.

Bandet blev dannet i 1999 af frontmand Bobby Hecksher, der har slået sine folder på LA’s musikscene siden han som 16-årige flyttede til byen. Her blev han venner med Beck, med hvem han siden har spillet sammen med i flere sammenhænge. Hecksher blev hurtigt en del af den kreative scene i byen, og omgav sig af personligheder som syre-guruen Timothy Leary og medlemmerne i The Brian Jonestown Massacre, hvilket tydeligt har smittet af på The Warlocks lyd.

Med debuten ’Riise & Fall’ i 2000 og opfølgeren ’Phoenix’ fra 2003 (der udkom på det legendariske indie-label Mute), har bandet været et kendt ansigt på de fleste undergrundsscener over alt i USA. Siden er det blevet til en perlerække af plader med forskellige producere som Tom Rothrock (Beck, Elbow, Motörhead) samt Pixies’ Rod Cervera og Joey Santiago, der har fået fanbasen til vokse sig større og større.

Sidste år dykkede bandet dybt i demodybet og udgav pladen ’Songs From The Pale Eclipse’, der er en række re-works af tidlige indspilninger. Et album, der på mange måder fortæller historien om et band med en skæv indgang til alt de laver. Hecksher siger selv om albummet:

“Songs From The Pale Eclipse is a collection I’ve been wanting to get to for the last decade or so. We’ve sifted through stacks of demos, odds and ends on my 8-track…not everything fits like it’s one cohesive album; it’s not supposed to! In this modern age, you can pick and choose as you like!”

TALES OR MURDER AND DUST

Aarhus-baserede Tales of Murder and Dust spiller en dynamisk blanding af støjrock og dyster post-punk. Med distortede guitarer, hylende synth og insisterende trommer, sender de bølger af mørke stemninger og skrøbelig skønhed ind i kroppen og ud i alle lemmer, med knivskarp præcision.
Det fire mand store band blev sidste år signet på det prestigefulde engelske Fuzz Club Records, som udgav bandets 2. LP "The Flow In Between" (5* GAFFA). Med voksende international succes, har de med deres seneste tour netop rundet intet mindre end100 internationale koncerter, siden de før første gang begav sig udenfor landets grænser i 2013.

Back

Forsalg via www.yourticket.dk

Billetpris er inkl. gebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.