fb-cover-søs-vogel2-1

Cristian Vogel + SØS Gunver Ryberg + The Automatic Message (CA)

Cristian Vogel

Siden starten af 1980’erne har Cristian Vogel været en sand innovator indenfor design, komposition og performance af elektronisk musik, og hvis musikalske virke derfor strækker langt længere end “blot” konventionel opfattelse af musik. Gennem sin karriere har Vogel redefineret hvordan lyddesign kan komme til udtryk i forskellige formater og settings. Hvadenten det er svedige nætter på Berghain i Berlin, soundtrack til det Bafta-vindende computerspil “Inside”, eller som del af teaterforestillingen “Agnete og Havmanden” der kan opleves på Teater Katapult. Koncerten på Radar giver mulighed for at opleve Vogels clubbede side, som taget ud af Berghains svedige mørke.

 

SØS Gunver Ryberg

Med stor international opmærksom indenfor den eksperimenterende elektroniske scene er SØS Gunver Ryberg en artist, der udfordrer rammerne for hvordan live techno, noise og eksperimental elektronisk musik lyder i dag. I Berlin har SØS blandt andet spillet på Berghain, Atonal Festivalen, Boiler Room og TRESOR club. Hun optræder mange forskellige steder i verdenen på festivaler, gallerier, natklubber, museer, teatre, biografer og nye ukonventionelle steder med koncerter og lydinstallationer heriblandt Rio de Janeiro, Los Angeles, New York, Skt. Petersburg og Istanbul.

Hun har vist sig at være kunstner der er i stand til at skifte mellem dybe dyk ned i lydkunsten og industrielle rytmer og techno. Som en meget efterspurgt artist med et travlt internationalt program, er vi derfor ekstremt glade for at kunne præsentere SØS på Radar d. 16 juni. Sidst hun gæstede Danmark var til STRØM festivalen i august 2016 i Cisternerne i København til en udsolgt koncert. Og som noget helt særligt har Dansk Komponist Forening og Radar givet SØS Gunver Ryberg mulighed for at skabe ny musik til denne aften i juni. Det bliver en uropførsel af helt nyt materiale.

Projektet er støttet af Dansk Komponist Forenings Produktionspulje og KODA´s Kulturelle Midler”/with support from Danish Composers´ Society´s Production Pool/KODA´sCultural Funds.

The Automatic Message

Vancouver-duoen “The Automatic Message” bestående af Trever Jacobson og Tanya Goehring, har siden 2006 har produceret avant-guard, off-kilter techno understøttet med mørke visuelle fortolkninger. Musikken spænder fra gritty glitchet experimental til hård mørk techno tilsat jazz inspirerede percussion elementer. I duoens særlige mørke musikvideo stil opbygges narrativer og små fortællingerne, der omkredser temaer som isolation og følelsmæssigt kollaps i drømmelignende psykologiske landskaber. Stilen har skabt opmærksomhed, og duoen skaber også videoer for andre artister blandt andre internationale mastodonter som Black Asteroid and Tommy Four Seven. Vi åbner derfor aftenen med en række af duoens videoer, som kalder til den mørke og dystre side af techno’en.

Back