Norell.png

Noréll

Udpeget som ét af de bands, man skulle holde øje med i det nye år af både Gaffa og Soundvenue, kom Noréll flyvende ind i 2017 med udgivelsen af deres debut EP ”IY”, hvoraf singlen "Damage Done" opnåede at blive Ugens Uundgåelige på P3. Efter en sommer med en række festivaljobs på bl.a. Roskilde Festival, Smukfest og SPARK Festival her på Radar, kan bandet nu offentliggøre deres første tour igennem Danmark med stop på Radar 16. november.

Efter en række stærke singler, beviste bandet med ”IY”, at de også formår at tænke i helstøbte formater. På de fem numre kredser teksterne om menneskets følelsesliv, og på lydsiden bakkes Marie Louise Persson Bjarnasons karismatiske vokal op af Viktor Hagner og Nichlas Mallings modige, elektroniske produktion. En fandenivoldsk lyd, der med deres egne ord indeholder spor af hip-hop, electronica, pop, rock og house.

”Satans god popmusik, som stadig er under fuld udvikling” – Soundvenue (Breakin’ Sound 2017: De ti mest lovende danske artister)

”Med et miskmask i form af hiphop, r&b, dance og elektronisk musik fortolker bandet popmusik på sin helt særegne måde” – Gaffa (Guide: De bliver store i 2017)

Back
Del på

Forsalg: radarlive.dk og billetlugen.dk
Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.
Billetpris er oplyst inkl. gebyr (20 kr)