SLOWES-MASASOLO-FOTO2.jpg

slowes + masasolo

Slowes
Den danske duo Slowes består af Jack Kilburn og Anders Hamann, der selv beskriver deres musik som en kombination af psykedelisk pop og drømmende chillwave. Deres silkebløde melodier er bygget på et soulet popfundament og krydret med slæbende melankoli.

Slowes har haft airplay på BBC Radio og P6 Beat. Duoen kommer til Radar med deres emotionelle debut-ep, Times, i bagagen.

Masasolo
Hos Masasolo blander et sløret og psykedelisk udtryk sig med klare og fængende popmelodier i ambitiøse synth- og guitarbårne arrangementer, ikke ulig australske Tame Impala. Deres liveudtryk spænder fra drømmende kærlighedsballader til episke og storladne øjeblikke. Debutalbummet, At Sixes and Sevens, viser et mere eksperimenterede og grænsesøgende udtryk hos Masasolo og udkommer sidst i oktober.

Soundvenue kårede debutsinglen ”Really Thought She Loved Me” til en af de 10 bedste sange sidste år. Debut-ep’en, Breakup, er stærkt præget af forsanger Morten Søgaards enkle sangskriver-stil og inspiration fra gamle rockplader om ulykkelighed kærlighed og fortabt ungdom.

Back
Del på

Forsalg: radarlive.dk og billetlugen.dk
Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.
Billetpris er oplyst inkl. gebyr (20 kr)