Pede_B_-_Credit_Oliver_Sichlau.jpeg

Pede B

Pede B har gennem de sidste mange år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og ikke mindst en imponerende evne til konstant at forny sig. Den københavnske rapper er den eneste, der har vundet MC Fight Night hele tre gange, og har siden 2015 udgivet det ene anmelderroste album efter det andet – samt et hav af mixtapes. Nu vender Pede B tilbage d. 15. september med sit nye album ’Sparring’ – et album der bekræfter hans lyst og evne til konstant at være i udvikling.

’Sparring’ udspringer af målet om at blive en bedre rapper – en målsætning man som udøvende musiker er nødsaget til at forholde sig til, hvilket Pede B udtrykker således; ”Alt der ikke er i udvikling er i gang med at dø”.

Pede B har til dette album derfor håndplukket nogle af Danmarks bedste rappere, som han under hele processen har sparret med – en sparring der har haft til formål at udvikle og forbedre sin rap både teknisk og lyrisk.

Albummet er produceret af Pede B’s mangeårige samarbejdspartnere Lukas Lunderskov og Adam Sampler.

Selve processen på det kommende album symboliserer det modsatte af MC Fight Night. På det kommende album har ambitionen netop været, at man i stedet for at bekæmpe hinanden skal sparre, udvikle sig og ikke mindst lære af hinanden – altsammen med målsætningen om at blive en bedre rapper.

Der er derfor lagt op til et album der samler dansk hip-hop, nedbryder fordomme og bygger bro mellem den nye og gamle skole af dansk hip-hop.

Back
Del på

Forsalg: radarlive.dk og billetlugen.dk
Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.
Billetpris er oplyst inkl. gebyr (20 kr)

Fotograf: Oliver Sichlau