Wangel-4x3-credit-Jonas-Jensen_0_large.jpg

Wangel

En hyldest til det nye liv

Wangel er den storladne og overjordiske stemme fra sangskriver og musiker Peter Wangel, sat i stramme elektroniske pop-produktioner af produceren Kasper Ejerlerskov Leonhardt. Siden debut-ep’en fra 2015 har Wangel været anmelderdarlings hos de danske musikkritikere – både live og for deres indspilninger. To udgivelser er det blevet til: ep’en ’Eternal History’ i 2015 fulgt op af debutalbummet ’Freedom’ i 2016.

Sidst Wangel besøgte Radar var lige efter udgivelsen af ’Eternal History’ i 2015, hvor de på det tidspunkt forholdsvis ukendte act på den danske scene imponerede de mange fremmødte med deres intense optræden. Siden er det blevet til masser af koncerter rundt om I landet, blandt andet et udsolgt Lille Vega og optrædener på Roskilde Festival og SPOT.

For nyligt har Wangel været tilbage i studiet for indspilninger til et nyt album. Førstesinglen ’Reason’ landede tilbage i april. En følelsesmæssig stærk single, skrevet til Peter Wangels ufødte barn – først og fremmest som en velkomst og en hyldest til det nye liv, som er på vej. Men også en ærlig sang om at se de svære udfordringer i øjnene, og samtidig nære stor tillid til, at kærlighed er det vigtigste.

Back
Del på

Forsalg: radarlive.dk og billetlugen.dk
Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.
Billetpris er oplyst inkl. gebyr (20 kr)

Fotograf: Jonas Jensen