20_doctored_credit_louis_schalk

A Hawk and a Hacksaw

Siden 2006 har Jeremy Barnes og Heather Trost som A Hawk and A Hacksaw turneret det meste af verden i selskab med blandt andre Swans, Wilco og Portishead, fra All Tomorrows Parties i New York til folkefester i den yderste bulgarske provins og filmfestivaler i Rumænien.

Bandet har udgivet seks albums i samarbejde med en lang række forskellige kunstnere, hvilket også kendetegner bandets kommende udgivelse “Forest Bathing”, hvor bidrag fra Deerhoofs John Dieterich, den tyrkiske klarinet mester Cüneyt Sepetçi og cimbalon virtuosen Unger Balász vidner om duoens originalitet og elegante måde at lade gæstermusikerne bidrage med deres særlige kunstneriske tone.

Det er netop i forbindelse med udgivelsen af “Forest Bathing” d. 13. april at duoen besøger Radar, til glæde for et publikum der garanteres en koncertoplevelse af de helt store.

The Imaginary Sea

The Imaginary Sea er en trio-udgave af Piotr and the Imaginary Orchestar. Som et omrejsende cirkus tager orkestret dig på tur gennem WORLD musikkens energiske og dansable genrer. Rygtet siger det bliver en dansefest for fuld farfar.

Back