TheVan2017_Kasper_Møller_JensenSteffen_Westmark_.jpg

THE VAN

The Blue Van løfter sløret for det nye projekt The Van, der netop har udgivet deres første single “P.O.P.”, en storsvingende, psykedelisk klingende rocksang hvor pigtrådsguitarerne, hammondorgelet, tamburinen og det flerstemmige kor får frit løb.

Steffen Westmark, Allan Villadsen, Søren Christensen og Per Jørgensen, bedre kendt som The Blue Van, har med deres nye projekt The Van søgt tilbage til udgangspunktet, hvor 4 knægte, i deres bedste alder, laver spontan musik sammen i øveren og får den ned på bånd med det samme. Det har været nødvendigt for bandet på et personligt plan at skabe en ny platform til denne mere umiddelbare skabelsesproces:

Trommeslager Per Jørgensen fortæller: “The Blue Van holder pause fra formel 1. Skræller malingen af og kører markræs og burnout bagved kvickly extra” og orgelbokser Søren Christensen uddyber: “Det her er ikke en frelst fuck the industry-manøvre, men derimod noget vi gør for vores egen personlige skyld og interesse”.
The Vans nye single hedder “P.O.P”, hvilket er en forkortelse for “Pool of Perception”, og udkommer på Iceberg Records. The Van tager på Danmarkturné til foråret, hvor de bl.a. rammer Radar.

Back
Del på

Forsalg via www.yourticket.dk.

Billetpris er oplyst eksl. gebyr (6,25 kr ved billetpriser under 150,- kr. og 10,- kr. ved billetpriser fra 150,- kr.)

Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.