radar_high_fb-cover

Radar_HIGH

Radar_HIGH er der, hvor du får den nyeste generation af musikere.

Kom med, når et bookinghold bestående af seks elever fra Aarhus Statsgymnasium og Aarhus Katedralskole sammensætter deres eget koncertprogram. Det bliver nyt. Det bliver vildt. Og det bliver ikke mindst festligt.

Entréen er som altid 10,- som betales i døren.

Line-up:

Femur
Femur er et eksperimenterende band fra Aarhus. Musikken bevæger sig grænseløst fra afrofunk over disko til popmusik, og det er en umulighed at forholde sit legeme i stilstand, når det højenergiske orkester optræder. Det krøllede tekstunivers fremføres af de to frontfiguriner Ellen Ydekjær (Saxofon og sang) og Stine Stengård (Keyboard og sang). Dertil suppleres med den altid groovende rytmegruppe bestående af Søren Juul (bas), Simon Svinding (Trommer) og Thit Helbo (Percussion).

Sakuman
Sakuman er et otte mands stort hip-hop band. Bandet finder inspiration i alt fra jazz, funk og alternativ rock. Hvis i er klar på en festlig lytteoplevelse så kom glad!

Pony Marshall
Aarhusianske Pony Marshall, med karismatiske Isak Ruiz i front, spillede deres første show til SPUTNIK Music Collectives Dayparty, der fandt sted sideløbende med årets SPOT Festival. Bandets lyd folder sig ud som en storladen hybrid mellem apatisk croonerrock á la Iceage og poppede guitar-hooks, som dem Mew tidligere var mestre i. Tekstuniverset har rod i desperation og apati som leveres igennem Isak Ruiz’ varmblodede croonerstemme.

Marcello
Marcello er en ung rapartist fra hjertet af København. Han skrev sine første tekster i en alder af 11år, og har kørt på lige siden. Han finder inspiration i artister som J Cole, Kendrick Lamar, Brockhampton, Nas og Fashawn, hvilket man også får følelsen af på debuten 'HOLLY'. Teksterne kredser om artistens syn på livet, og hvad han går i gennem som ung rapper.

Back