radar_high_fb-cover

Radar_HIGH

Kom ned og fest med, når Radar_HIGH's bookinggruppe, der består af seks elever fra Aarhus Katedralskole og Aarhus Statsgymnasium, inviterer til årets første Radar_HIGH.

Entré er som altid 10,- kr. Aftenens line-up er:

Check Out Escape
Check Out Escape er en Aarhusiansk/Aalborgensisk kvintet, dannet i starten af 2017. Et Indierockband med elementer fra klassisk, elektronisk og funk.
FACEBOOK

Lokoroi
Er det soul? Er det pop? Er det RnB? Lokoroi springer mellem en række forskellige genrer i et forsøg på at tage lytteren med på en togtur gennem et drømmende musikalsk landskab, fyldt af historier og labre stemninger.
FACEBOOK

Bonsai
BONSAI er en århusiansk hiphop-gruppe bestående af unge musikere fra det aarhusianske musikmiljø. Det seks mand store orkester fusionerer 90'ernes traditionelle, organiske og soul-prægede hiphoplyd med et moderne, svævende og til tider elektronisk lydbillede. I samspil med de dansksprogede tekster, dannes der således ramme om en autentisk og energisk liveoptræden. Bandet er snart aktuelle med deres første single "God Vind".
FACEBOOK

Rolled Up Sleeves
Sprød overdrive, høj energi og masser af passion er, hvad du kan forvente, når Rolled Up Sleeves går på scenen. Sammen med bandets solide rockattitude, hiver Christian Askehave overbevisende publikum ind i en verden af smøger, skrigende guitarer og uden så meget pis. Musikken er vild, showet er vildere og til sammen formår de at få selv den pæneste skolepige til at føle sig lidt rebelsk.
FACEBOOK

Back