spark_2018_image

SPARK Festival

Tilbage i maj 2017 blev første omgang af SPARK* Festival afholdt på den varmeste sommerdag i mands minde. I år sætter vi kurs mod kulden, og byder folk ind i varmen på Radar til en aften spækket med elektronisk musik og elektrisk stemning, når fem upcoming artister demonstrerer genrens potentiale.

PROGRAM FOR 24.02 PÅ RADAR:

Lørdag d. 24. februar åbnes dørene til Radar, hvor vi præsenterer fem upcoming elektroniske artister. 

Blondage

Esben Andersen og Pernille Smith-Sivertsen ændrede i 2016 navn fra Rangleklods til Blondage. Bandet har udgivet Ep'en "Blondage" med numre som "Dive" og "Lucky Black Skirt". Seneste 2 singler "Stoned" og "BOSS" har fået god Airplay på P3, hvor "Stoned" var ugens Uungåelige.

KLIPO

KLIPO er mørk elektropop, med poetiske tekster, masser af manipuleret vokal og tung bas. Når man hører KLIPO, bliver man trukket ind i et univers af rumklang og tunge beats. Johannes Bruun der er fyren bag projektet producerer, skriver og synger selv sangene, og han er netop aktuel med den nye EP 'DAGDRØMME'.

KARA MOON

KARA MOON lukker dig ind i et drømmende univers af silkebløde popmelodier og smadrede elektroniske beats. De smelter sammen til en masse af mørke synthesizers, pulserende rytmer og forførende vokal. Josefine Skov som står bag Kara Moon producerer materialet selv og udgav i 2016 singlen 'Your Love'. Live medvirker Sara Mouritzen på beats og sammen vil de indhylle dig i et poetisk pop-univers. 
I starten af det nye år udkommer den 2. single 'Insensitive'.

ELIAS SEGUJJA

I Kaytranada og Mura Masas fodspor står Elias Segujja - en ung og moderne elektronisk producer og artist, der er udsprunget og inspireret af Hip-Hop og R'n'B.
Efter at have udgivet sin først single 'Around & Around' i april 2017 er Elias Segujja blevet spillet på P3 & P6, streamet 150.000 gange og spillet på Store Vega og SPOT Festival. Siden har han udgivet singlerne 'Budget' og 'Me & You'.
Når Elias Segujja går på scenen bliver hans elektroniske produktioner livespillet med hjælp af hans liveband, guitaristen Jakob Ranum og trommeslageren Mathias Møller. Selv står Elias Segujja i midten og foruden at dirigere og orkestrere det hele, spiller synthesizer, MPC og vokal.

O/RIOH

Den danske artist, producer og rebel, O/RIOH, er bygget af attitude og rå energi. Gennem dansabel, eksperimenterende, elektronisk pop - kombineret med udfordrende lyrik, inviterer hun lytterne til at bevæge både deres kroppe og deres holdninger. På scenen er det klart, at O/RIOH er nysgerrig og legesyg, og det smitter af på publikum.

SPARK Knowledge

Dagen inden SPARK på Radar, kan du i B//huset fredag d. 23. februar blive klogere på, hvordan man klarer skærene som elektronisk musiker.

I samarbejde med Strøm arrangeres en dybdegående paneldebat med efterfølgende fredagsstemning. Paneldebatten finder sted i B//Huset fra 16:30-19:00. Det er gratis, og baren byder på håndbajere og kaffe. 

Læs mere om panelet og begivenheden her: SPARK Knowledge '18

----------

SPARK* Festival ’18 arrangeres af MusikWERK i samarbejde med:
TuborgfondetStatens KunstfondDJBFA / Komponister og Sangskrivere,Strøm og Radar

Back