katrine-stocholm-pressefoto_shprofil_credit_margrethe_yasmin_1020halloej

Katrine Stochholm og Det Vilde Band + Ida Kudo

Katrine Stochholm & Det Vilde Band

Katrine Stochholm er først og fremmest kendt for de smukke og kompromisløse sange hun leverede til det anmelderroste aarhusianske band Under Byen på albums som ‘Kyst’ og ‘Det er mig der holder træerne sammen’.

I 2016 udsendte hun soloalbummet ‘Danser Til Radio’ og fik blandt andet følgende ord med på vejen:

“Et legesygt tusmørke. Natsværmere, ildfluer, snedkerværktøj og glasinstrumenter synes at tegne fine mønstre i arrangementerne … mens det tidligere medlem af Under Byen synger den smukkeste nordiske melankoli frem.” - Ralf Christensen, Information

Til koncerterne binder Katrine Stochholm & Det Vilde Band en sammenhængende tråd mellem inderligt gribende passager og eksplosioner af energi hvor legende beats møder synthloops og junglekor i den eksperimenterende og skævt dansable elektropop.

Soundvenue beskrev Katrine Stochholms musik som en utæmmelig zoologisk have, mens Barometeret på P3 sammenlignede singlen ‘Fugle Krybdyr Rovdyr Padder’ med en tur i Randers Regnskov. Kom og hør hende slippe de vilde dyr løs.

Ida Kudo

Ida Kudo er et mekka af asiatisk girl power, tribal percussion og elektroniske beats.

Energien brager ud over scenekanten, når Ida Kudo, insisterende og kompromisløs, forener ekstravagant og kommerciel pop i et unikt blend, der trækker referencer til kunstnere som Santigold, M.I.A. og Fever Ray.

”Jinx”, hendes seneste single, og titelnummer på den kommende EP, vidner om at DIY-kunstneren er parat til at nå nye højder.

Back

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummerede ståpladser.

Billetpris er inkl. gebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.