pardans-3

Pardans + Tilebreaker + Gäy

Pardans

er:
- En punket sextet fra København.
- Lyden af intens orkestral-no-rock, tilsat tenorsaxofon og viola.
- Skærende stønnende guitar.
- Buldrende trommer.
- Brølende bas.
- En karismatisk frontmand der krænger sin ungdoms hjerte ud.

Efter dannelsen i slutningen af 2015 har bandet ikke spildt deres tid. I september 2016 blev Pardans debut-mini-album med titlen 'Heaven, Treason, Women' udgivet på Københavnsbaserede Premium Abundance og det Paris’iske label Third Coming Records.

Pardans er på én gang desperation og glæde, kaos og romantik, ungdom og naivitet, og aldrig kedelige. Vi glæder os allerede.

Tilebreaker

Tilebreaker består af de fire medlemmer Anders Thode, Jeppe G. Andersen, Andreas Halskov og Troels Høyer som alle fire tidligere har gjort sig bemærket i en række Aarhus bands som Cola Freaks, Snaredrum, Happy Hookers for Jesus, Tears, Transit Pop og Shaolin Showdown. Frontfiguren i Tilebreaker, Anders Thode, har været en markant person i den danske undergrund de sidste 15 år, og har blandt andet turneret som bassist for amerikanske Jay Reatard.

Tilebreaker har et signifikant anderledes udtryk, end de fire medlemmers tidligere projekter. Tilebreaker er de mørke skyer man kan anskue ude i horisonten når et uvejr er på vej. Tilebreaker er soundtracket til din næste depression.

Til februar er de klar med debutalbummet 'In the Undergrowth ' via Shordwood Records.

Gäy

Vi er glade for at kunne tilføje den new-wave punkede kvartet Gäy, til denne, i forvejen, forrygende aften. Bandet, der stammer fra Grenaa, har fået en del opmærksomhed i undergrunden med singlerne Blue Blue Heart og Shut Up My Blue Tongue, som du kan høre nedenfor.

Back

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummerede ståpladser.

Billetpris er inkl. gebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.