Girlsinairports.jpg

Girls in Airports

Arrangeret i samarbejde med Sun Ship
Du kan købe billet i forsalg til alle Sun Ships Jazzfestival-koncerter for 360 kroner (300 indtil 11/5) hér: https://billetto.dk/e/sun-ship-jazzfestival-billetter-276091

Girls in Airports

Under sommeren jazzfestivaler lancherer bandet Girls in Airports sit første samarbejde med en lyskunstner og det kan kun hen at blive et spændende møde.

Girls in Airports udgav i september 2017 deres første live album som fjerde album. Med Live pladen markerer GiA sig som et band, der virkelig går deres egen vej: de trækker på musiktraditioner, de er fremragende instrumentalister og de værner om at holde sammen - og at skabe kollektivt.

Musikken er 'håndspillet' udviklet over mange år, og når GiA spiller live er det nærmest som at høre en studieindspilning. Uden et stort label eller anden velsmurt maskine bag sig, har GiA formået at blive et velkendt navn på den europæiske musikscene – især i Tyskland, hvor bandet også har fået tysk agent – blot ved at spille en masse koncerter, udgive nye album med 1,5 års mellemrum og ved hjælp af word of mouth. De spiller udsolgte koncerter og har en meget loyal fanbase.

Stemninger er det helt centrale i GiAs musik. Ikke soleklare følelser som f.eks. glæde eller tristhed, men mere et sammensurium som alligevel peger i en retning som vækker en form for genklang. For at understøtte dette stemningsunivers ønsker GiA at inddrage lyskunstnerne Maja Brøgger & Marcus Willis i deres optræden, som ligeledes ikke peger i en alt for konkret retning. 

Back

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummerede ståpladser.

Billetpris er inkl. gebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.