AARHUSVOLUME_X_RADAR_IMAGE.jpg

Aarhus Volume X Radar - gadefest

Igen i år er Radar en del af Aarhus Volume gadefestival.

På Radars udendørsscene præsenteres der i løbet af dagen syv bands og derefter slutter vi af med et aftenprogram præsenteret af Favorite Things Crew.

Hygge, musik, udendørs bar og masse af musik.

TIDSPLAN

14.30: Pust
15.45: PALA
16.45: Eirene
17.45: Mikkeline & Flux
19.00: Blood Child
20.00: Nicotine Nerves
21.15:  Modest    (Rome Is Not a Town er aflyst pg. sygdom)
22.30-01.00: Favorite things DJ crew - HansSolo og Sincere

KUNSTNERE

Modest

MODEST udspringer af den aarhusianske undergrund og har fået stor opmærksomhed fra både publikum og diverse musikmedier. spiller live, som har de alting at miste. Den unge, skrøbelige aarhusianske firekløver, som finder stærk inspiration i bands som The Smith og The Cure, udgav sidste år deres første 7” på det lokale pladesselskab Shorwood Records.

 

Rome Is Not A Town (SE) - AFLYST PGA. SYGDOM !

Efter udgivelserne af flere EP'er og singler siden 2015, kom Rome Is Not A Town med deres debutalbum 'It's A Dare' i efteråret 2017. De fire svenske piger fra Göteborg spiller noisy indie rock, og blev rost i både Svenske og internationale medier for albummet og deres koncerter hvor de viser hvordan rocken skal spilles.

PUST
Den aarhusianske kvartet PUST kom med deres debutsingle 'Paradox Machine' sidste år. Atmosfærisk guitar og synth lægger bunden for tekster der finder inspiration i forfattere og samfundsdebattører, og tør tage fat i relevante og provokerende historier. De giver opfordring til at tænke sig om og se hvor vi bevæger os hen med deres melankolske popmusik.

Nicotine Nerves
Nicotine Nerves spiller Garage Punk på deres helt egen måde. Det bliver højt, hurtigt og råt når de to sønderjyder sammen står på scenen for at skabe ængstelig, stressende og hårdtslående rock. Et vaskeægte analogt band fra det 21. århundrede. Det bliver et show med Fuzz, skrig og hovednikkeri!

Blood Child
De unge drenge fra Thy leverer intens og højtempo punkrock. Bandets lyd er inspireret af slut 70’ernes punkscene samt 90’ernes alternative rockscene. Blood Child er et af de seneste bands fra det blomstrende Thy Music Collective og arbejder på nuværende tidspunkt på deres debut-udgivelse.

Mikkeline & Flux
Mikkeline & Flux er et psych-punkband fra København med poetisk støj og rottweiler bass. Begge medlemmer har baggrund i punkens verden, og sammen har de skabt en musisk univers hvor galaktisk poesi møder Marrakech-soloer og elektronisk hikke.

PALA - præsenteres af Over & Aude
PALA udgav d. 6 april 2018 debut EP'en ”Dazed”.
Deres musik fortæller med coolness og hengivenhed, om ung kærlighed i en online tidsalder. Musikken sender tankerne mod The National, Phil Collins, Depeche Mode, og de tre unge mænd har med deres fængende omkvæd og storladne trommer, vist et talent, som ifølge Bands of Tomorrow har stort international potentiale.

EIRENE - præsenteres af Over & Aude
Den aarhusianske trio EIRENE er lyden af skandinavisk neo-soul pop anno 2018.
Deres minimalistiske og energiske beats har givet 2. singlen 'Deroute' over 43.000 streams på spotify, og bandet har været på både ”New music friday” og ”Spotify Viral 50 (DK)” playlisterne. Da EIRENE spillede på Atlas i Aarhus gav GAFFA koncerten 5/6 stjerner og roste bandets evne til at få elektronisk pop til at lyde autentisk live.

Hans SOLO & Sincere (DK/US) - præsenteres af Favorite Things Crew

Favorite Things DJ Crew 

Back