FB-EVENT-KIM3.jpg

SILLUS (IS) + IDK IDA + ÁSLAUG (IS) + Z<>R

SILLUS (IS)

Sillus er et spændende solo-projekt af islandske Sigurlaug Thorarensen. Hendes produktioner sprænger rammerne for contemporary r&b, er inspireret af DIY og udviser stort mod til at eksperimentere med sin lyd. Hendes live performance er utroligt kontrastfyldt, og bl.a. båret frem af massiv bas, finurlige melodier og smukke organiske vokalmanipulationer.

IDK IDA

Den danske elektroniske producer og sanger IDK IDA med base i Reykjavik skaber lydcollager, der omfavner hendes stemme og mørke lyriske univers. Hun har sine rødder dybt plantet i den islandske undergrund og debutalbummet "The Bug", der udkom sidste år, fungerer som små vinduer ind til en personlig observation af omverdenen, hovedsageligt skabt med samples af reallyd og en stærk DIY-mentalitet.

áslaug

Áslaug er et eksperimenterende soloprojekt af islandske Áslaug Magnúsdóttir fra bandet Samaris, der bl.a. har spillet på Roskilde Festival. I dette projekt sætter hun fokus på produktionen af elektronisk musik, og skaber et unikt udtryk i kombinationen af programmering og fremførelsen af den, hvor den ellers kolde elektroniske musik tilføres varme og sensualitet gennem hendes uforlignelige snilde og humor.

ZAAR

Danske ZAAR er et soloprojekt startet af Sara Flindt, der med sin loopstation og effekter, brager ud over scenekanten. Hun imponerer med sin utrolige musikalitet, når hun lag for lag opbygger et univers, der går fra det intime til et storslået lydunivers, inspireret af den nordiske lyd. Dette akkompagnerer hendes udtryksfulde stemme og nærværende tekster og musikken går lige i hjertet og blæser dig bagover.

Visuals: Analog Glasur

Da vi medbringer visuals, vil vi meget gerne have denne tekst til begivenheden og hjemmesiden: 
Bag navnet Analog Glasur gemmer der sig to kvinder, som i symbiose forstår at kommunikere gennem farver. Deres live performance skaber stemningsfulde visuals, som leder tankerne tilbage på de psykedeliske 60'ere og bidrager til en fuldendt live oplevelse i mødet med musikken. - Analog Glasur https://www.facebook.com/analog.glasur/

Arrangementet bliver afholdt i samarbejde med netværket #KIM (Kvinder i musik).

Ifølge arrangørerne "er et mangfoldigt rum som musikbranchen i 2018 stadig ekstremt mandsdomineret. Tænk, hvad der kunne ske med musikken hvis flere forskellige mennesker var med til at skabe den. Det er vi en gruppe kvinder, der har tænkt os at vise jer!

Dette sker med en række koncerter, hvor der står kvindelige artister på scenen og kvindelige arrangører i kulissen - denne gang i Aarhus! Her kan i se, hvad kvinder netop er i stand til at skabe sammen – forenet på tværs af landegrænser.

Da artisterne (IDK IDA, ZAAR, Áslaug og Sillus) både er fra Island og Danmark, griber vi 100-året for Islands selvstændighed til at fejre og råbe op for kvindernes.

Kom med til en aften fuld af girlpower, giv dit bud på, hvordan vi får en mere lige musikbranche og hør ikke mindst de fire, seje artisters nordiske lyd. Du er velkommen, uanset om du er mand, kvinde eller midt i mellem - for vi skal lave dette opråb sammen!"

Back

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummerede ståpladser.

Billetpris er inkl. gebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.