The_Districts-foto.jpeg

The Districts (US) + Holm

Bemærk: Forsalg 130 Dkr inkl. gebyr / Dørsalg 150 Dkr

Som kun få andre formår The Districts at fange magien fra bands som Interpol og The Strokes. Gennem en strømlinet, men stadig eksperimenterende tilgang, skaber de soul-influerede indierockere numre der bifalder den gode melodi og holder arrangementerne interessante. Sidst de gæstede Danmark var i 2015 sammen med Fat Possum’ label kollegerne Yung på Vega i København, men nu er det tid til at Aarhus’ publikummet får mulighed for at opleve et af de bands, der stadig holder indierocken levende og aktuel.

Sidste års album “Popular Manipulations” var uden tvivl et af årets plader for Radar kontoret, og vi glæder os derfor ekstra meget til denne aften!

Den 21. februar 2018 udgav de deres nyeste single "Nighttime Girls"

Holm

Mikkel Holm Silkjær, bedre kendt som frontmand i Yung, annoncerer sin debut EP under eget navn Holm. EP’en er betitlet Dappled, og udkommer d. 4 maj digitalt og på vinyl via det Engelske pladeselskab Tough Love Records.

Kun 23 år gammel og allerede med en diskografi der tæller mere end femten udgivelser, blandt andet Yung, Brooch (et musikalsk samarbejde med Ben Stidworthy fra Canadiske Ought), Urban Achievers, og Happy Hookers For Jesus.

Sangene er orkestreret af tilbagevendende stykker (ikke helt omkvæd!). Vidtstrakte og eksplorative sange, som er bakket op af tekster der er overraskende indsigtsfulde og klarsynet af en så ung person; eksempelvis i Grow: ”I’m growing, growing, growing, this arrangement, it’s not in tune” I den sætning er der en bekvemt måde at forstå hvor Holm Silkjær er ankommet til med Dappled – en relaterbar refleksion af at finde personlig identitet igennem vedvarende udvikling. Holm er trods alt hans eget navn.

Back