forteplussvartegreiner

Forte + Svarte Greiner (N)

Forte

Forte eksisterer som en undersøgelse af lydtekstur, samt grænserne mellem det dansable og der hvor roen til fordybelse ligger. Repetitionen dyrkes i soundscapes, hvor summende hvirvler af organiske lyde kontrasteres af synths og trommemaskiner. I musikken udfoldes en enormt fængende og frodig melodiøsitet i en konstant vekslen mellem en rytmisk indbydelse til dans og en tilbagelænethed der ligeledes muliggør en nærmest meditativ fordybelse.

Debut EP’en ‘Techne’ blev udgivet i august 2016 på kassettebånd, og i december 2017 udkom vinylen ’Away’ på det københavnske label ØEN REC.

Svarte Greiner (N)

Norske Erik Skodvin, aka Svarte Greiner, kendetegner sig ved en post-klassisk og eksperimenterende tilgang til cello udsat for elektronik. Skodvin veksler mellem enkle og smukke passager, der efter tid omsluttes af rumklang, loops og delay som løbende skaber klangflader hvor præparerede teknikker indgår som percussive og dissonerende elementer.

Multikunstneren Erik Skodvin udgivet en rasende mængde odd’size udgivelser, vinyler, opført lydværker og indgået i utallige samarbejder inden for film, teater og kunst med blandt andre Aidan Baker og Marit Følstad - altsammen med udgangspunkt i det anerkendte Miasmah label Skodvin etablerede tilbage i 1999.

 

Læs mere: http://www.miasmah.com/eks/

Arrangementet er støttet af Nordisk Kulturfonds nye pulje “puls”, hvor Radar i tæt samarbejde med norske EKKO Festival og Østre i Bergen har fokus på nordisk elektronisk musik med formålet om at styrke netværket af scener for nordiske artister og udbreder musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet til et større nordisk publikum.

No media is maching '16305'
Back

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummerede ståpladser.

Billetpris er inkl. gebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.