Fugleflugten_Pressebillede2.jpg

Fugleflugten

Det danske band Fugleflugten spinder med deres helt eget take på klassisk shoegaze, indierock af bedste skuffe. Lyduniverset bærer præg af bandets hang til stærke britiske navne som The Cure og Joy Division, men man finder også inspiration fra post punkens fandenivoldskhed.

Med udgivelsen af debut-ep'en, "Aftenpragtstjerne", fra 2016 fik både danske og internationale medier for alvor øjnene op for det københavnske ensemble. Førstesinglen ,"Ensom Galakse", lå på Barometerlisten på P3 i hele 15 uger i træk og senere blev nummeret "Det Er På Tide" valgt som Ugens Kanon af DRs Karrierekanonen.

Bandet har senest udgivet deres anden ep Bølgevækker, hvorfra singlen ”Alt Der Glimter” har været i rotation på P6.

Support: Moon Loves Honey

Moon Loves Honey er inviteret med som support denne aften, og sidst drømmerockbandet spillede i Aarhus var det i forbindelse med udgivelsen af debutalbummet ’You Drift Away From Me’ i april. Albummet fik ros fra bl.a GAFFA og Bands of Tomorrow såvel som udenlandske medier, og til efteråret vender bandet atter tilbage med ny musik. Musik som tager dagdrømmeri til nye højder, og derfor er det jo kun passende at tage ud at flyve med fuglene.

Back