DSC08938_1_2400px_sRGB_Miki_Anagrius.jpg

Les Big Byrd (SE)

Efter fire år er svenske Les Big Byrd tilbage med nyt album, ’Iran Iraq IKEA’, der udkommer 12. oktober. Radar har haft besøg af bandet flere gange, senest til Aarhus Psych Fest tilbage i 2016, og vi glæder os meget til at kunne præsentere dette fantastiske band igen.

Tilbage i 2011 fandt de to svenskere Joakim Åhlund (Caesars & Teddybears – yes, dem med Iggy Pop og ’Punkrocker) og Frans Johansson (Fireside) sammen om psych- og groove-projektet Les Big Byrd.

På samme tidspunkt startede de to et langt venskab med Anton Newcombe fra The Brian Jonestown Massacre, der har produceret bandets debut LP ’They Worshipped Cats’ fra 2014 og generelt været en mentor for det svenske band.

Siden sidst har bandet placeret sig i fronten af svensk alternativ musik. Med det nye album 'Iran Iraq IKEA' følger de op på lyden vi kender fra debuten, men indtager også nye territorier, alt mens de holder den høje kvalitet, som har været deres varemærke fra dag et.

Support: Zar Paulo

Zar Paulo er et fremadstormende band fra den Aarhusianske undergrund. Bandet kickstartede karrieren tilbage i februar med debutsinglen ’Radiotårn’ der hurtigt fik airplay på både P6 Beat og P3, og siden er den overbevisende opfølger, ’Højen’, blevet tilføjet. Med rødder i 80’ernes art-rock træder det dansksprogede band ind i det 21.- århundrede med elektroniske flader, samples og intens bas.

Back