MolineclarissaconnellyMlBuch.jpeg

Molina + Clarissa Connelly + ML Buch

De tre selvproducerende komponister Clarissa Connelly, Molina og ML Buch har med stor kærlighed til hinandes arbejde etableret et stærk bånd til hinanden såvel musikalsk som venskabeligt. De tre kunstnere har mødt hinanden igennem Rytmisk Musikkonservatoriums kompositionslinie, hvor de hver især faldt for hinandens produktioner og energier. Dette møde kulminerer denne aften på Radar, hvor både nye samarbejder mellem komponisterne og egne koncerter præsenteres i et morf mellem de tre kunstneres visioner, æstetikker og lyduniverser.

Molina

Den 25-årige musiker og producer Molina besidder som en kunstner en kraftfuld blanding af selvtillid og følsomhed. Hun er en selvstændig og autonom kunstner, der ikke er bange for omfavne dele af både den eksperimenterende musik og popmusik i sangskrivningen. 
Da hun var 8 år gammel begyndte Rebecca Molina at skrive sin egen musik inspireret af den musik, hendes mor spillede for hende, herunder kunstnere som Bjork, Kate Bush og Royksopp.
Senere i hendes teenageår fik Molina den anden del af sin musikalske opdragelse ved at gå på opdagelse på internettet og lytte til og læse om ligesindede artister. Som et resultat af dette fik Rebecca en bred smag og var fuldstændig optaget af både new wave og punk bands fra 70’erne og 80’erne såvel som elektroniske pionére som Kraftwerk, Aphex Twin og Boards of Canada. I et sammensurium af dette blandet med en inspiration fra japansk musik (Miharu Koshi, Yellow Magic Orchestra, Mariah), tegnede Molina konturerne til det, der skulle blive til hendes soloprojekt Molina. 
I april 2018 udgav hun singlen "Hey Kids" efter at have skrevet kontrakt med pladeselskabet Tambourhinoceros (Palace Winter, The Entrepreneurs, August Rosenbaum), og der er endnu mere ny musik på vej fra Molina i 2018.

Website // Instagram // Facebook // Soundcloud // Spotify // Apple Music // Label

Clarissa Connelly

Clarissa Connelly udgør soloprojektet af 25 årige skotskfødte komponist og producer af samme navn. 
Produceren har i hendes anden soloudgivelse, Tech Duinn fra april i år, dyrket alle former for strenge, og søgt det uidentificerbare mellemrum mellem en syntetisk simuleret streng, og ægte strenge fra cello, spansk guitar og harpe. 

I Connellys lyriske arbejde rumsterer også sammenstød. Teksternes absurditet, står i kontrast til sangenes relativt pæne overflade, som eksempelvis i singlen De Novo, der indledes med sætningen "Cumshot are you taking off?" 
Hun har udgivet et kassettebånd med Sonic Youth's Thurston Moore tilbage i december, og flere nye samarbejder vil vise sig til efteråret. Ikke mindst arbejder Connelly på nyt materiale til næste soloudgivelse, og nye kompositioner vil blive præsenteret denne aften på Radar. 

Live, har avant-pop produceren et stort orkester som rummer medlemmer fra Collider, Loiter, strygerkvarteten Halvcirkel og soloartisterne Anja Teitze (Excelsior) og Cisser Mæhl.

ML Buch

Den 31-årige, københavnske komponist ML Buch udgav sidste år EPen Fleshy og har siden arbejdet på at producere musik og visuelt materiale til albummet Skinned, som udkommer i november 2018. De nye kompositioner udforsker grænsen mellem det elektroniske og det organiske gennem simulerede guitarer, båndløs bas-licks, kormusik og popmelodier i et glitchy, intimt univers. ML Buchs musik eksperimenterer med utålmodige skift, elastiske riffs, countrypop, love ballads og en slags high def far-rock.
https://mlbuch.bandcamp.com/

Back

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummerede ståpladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.