Psych Revy.jpg

Psykologisk Revy: Kartofler med Zeus

Få et unikt indblik i den nye psykologistuderendes rejse igennem en hektisk hverdag af grænseoverskridende roomies, bjerge af opvask, svigermonstre og endeløse dage på læsesalen. Men bare rolig! De græske guder og muser yder kyndig vejledning.

"Psykologisk Revy" er et årligt event på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet, og kan i år for første gang præsenteres på Radar.

Revyen startede for 8 år siden, hvor en lille gruppe på 10-15 psykologistuderende ønskede at lave et indslag til den årlige julefest på psykologistudiet. Siden da har revyen vokset sig til en større, semiprofessionel produktion. I dag - 8 år senere - formår Psykologisk Revy at involvere over 60 frivillige psykologistuderende.

Igen i år vil publikum kunne opleve en flot og underholdende revy, som skyldes en ihærdig indsats fra en række engagerede psykologistuderende siden marts 2018. Alle er velkomne.

Forestillingerne finder sted:

Tirsdag 20. november kl. 16
Tirsdag 20. november kl. 20

Onsdag 21. november kl. 16
Onsdag 21. november kl. 20

Fredag 23. november kl. 16
Fredag 23. november kl. 20

Lørdag 24. november kl. 15

Dørene åbner en halv time før hver forestilling.

Billetsalg og -pris:

Billetter bliver solgt i Forhistorisk Kantine på Bartholins Allé, 8000 Aarhus C kl 12-13.15 hver dag i uge 45 og online på Billetto.dk fra fredag i uge 45. Link til billetsalg kommer senere. 

Med FAPIA-medlemskab: 75 kr
Uden FAPIA-Medlemskab 85 kr
(Kun én billet pr. medlemskab)

Back