Radar_High_fb-cover.jpg

Radar_HIGH

Radar_HIGH er der, hvor du får den nyeste generation af musikere.

Kom med, når et bookinghold bestående af seks elever fra Aarhus Statsgymnasium og Aarhus Katedralskole sammensætter deres eget koncertprogram. Det bliver nyt. Det bliver vildt. Og det bliver ikke mindst festligt.

Entréen er som altid 10,- som betales i døren.

Line-up:
21:00 AlienRose
Til at starte aftenen får vi et akustisk besøg af Aske Bechmann fra AlienRose. Han fortæller historier fra et hoved fuld af tanker, der går lige fra gaderne i Aarhus til bjergene i Vermont.

22:00 Venus Future
Venus Future er en Aarhusiansk/Aalborgensisk kvintet, dannet i starten af 2017. På daværende tidspunkt under navnet “Check Out Escape”.
Venus Future tager udgangspunkt i duet fremført funk med indie, elektroniske og klassiske elementer.
Der kan forventes catchy melodier og dynamiske stykker af dystre tonesammensætninger.

23:00: Krid
Krid skaber et drømmende rap-univers, som danner grobund for selvreflektion og velbehag. Han beskriver det selv som en platform til både feel good samt tungere tracks, der giver stof til eftertanke, som guider ham selv, og forhåbentlig lytterne, gennem de storme vi alle har. Hvor fokus til dette event er at vi skal have en fest. Alle skal slutte aftenen af med et kæmpe smil, så Krid har skræddersyet nogle tracks til denne begivenhed. Hans eksperimenterende lyd bærer præg fra diverse genre som hip-hop, r’n’b og indie. Som gør at der stadig er plads til at lyden kan udfordres og udvikle sig i takt med at han selv gør, som person.

00:00 Velour
Velour er et pur ungt band, der ikke holder tilbage med at have det sjovt på scenen. Med charmerende melodier synger forsangeren, Gustav Lauesen, sange om smukke piger, dårlige fødselsdage og ulykkelig kærlighed, mens en legende guitar fortryller publikum med sexede og rockede soloer. Stemningen er intim og bekymringsfri, og sceneoplevelsen er nærværende og ærlig. Tag alt det velour i har på og nyd blødheden.

Back