43576812_334866817071732_495031290517520384_o.jpg

VÆRK.Collective

Præsenterer: Slør - et visuelt eksperiment i flere lag.

VÆRK.Collective er et musikkollektiv skabt af sangskriverstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium, der i samarbejde med Radar faciliterer konceptkoncerter, der udforsker det musikalske, kunstneriske og visuelle rum. En kreativ legeplads, hvor vilde ideer og originalt musik afprøves, og hvor et overordnet tema danner rammen for en helstøbt koncertoplevelse en helt almindelig onsdag aften.

Temaet denne aften er: Slør
Konceptet “Slør” er et visuelt eksperiment, en leg med ordet og en forandring af rummet. VÆRK inviterer lytteren ind i et rum hvor det hele fremstår sløret, men hvor man pludselig oplever de forskellige lag meget tydligere. Forgrunden, baggrunden; mellem det bandet og dig i mellemrummet.
Mellem lytter og musiker hænger der et slør, der gør det tydeligt, at du er lytteren, og at det er en opgave i sig selv. At lytte - og observere. At prøve at forstå alt det der foregår bag sløret.

VÆRK.Collective udspringer af en vild skabertrang og en lyst til at udfolde sig kreativt i fællesskab - en platform skabt af de studerende, hvor musikken bliver præsenteret på netop den måde, de ønsker. VÆRK ønsker at skabe et virkelighedsnært format, hvor publikum bliver inviteret med ind for at høre alt den spirende og nye musik, der netop bliver skabt her i Aarhus.

“Forvent det uforventelige - hav et åbent sind, og giv dig hen til en aften, hvor VÆRK.Collective præsenterer dig for nye musikalske og kunstneriske oplevelser.”- VÆRK.Collective

Back