nielsskousen_prfoto.jpg

Niels Skousen

Legenden udgav i november 2016 sit 5. album siden comebacket 'Dobbeltsyn' i 2002.  Albummet hedder 'Hvem er du som kommer imod mig'. Musikalsk set er det en moderne og modig musik, som lægger sig i forlængelse af den seneste og anmelderroste 'Smil eller dø'. Udover produceren Nikolaj Nørlund og co-producer Mads Brinch Nielsen optræder Fredrik Lundin på sax og fløjte, og der er indtagende korbidrag fra Stine Grøn og Eva-Louise Rønnevig. Keyboard-virtuos Adi Zukanovic er også med til at skabe det brede filmiske soundtrack, som icenesætter Niels Skousens fortællinger på 'Hvem er du som kommer imod mig'.
 
I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

Niels Skousen har samlet sig et nyt band, som øser ud af spilleglæde og får sangeren og sangskriveren (født 1944) til at præstere ypperligt!
 
Line-up live er:

Niels Skousen, voc, mundharpe, guitar

Kristoffer Munck Mortensen, gui, voc

Mads Brinch Nielsen, gui, keys

Bjørn Heebøll, trommer

Anders Mathiasen, bas, gui, voc.

Back