I-Am-Bones_mal_RADAR copy.jpg

I AM BONES + THE MALPRACTICE

I AM BONES

For flere æoner siden udgave I Am Bones to plader til stor begejstring i Danmark og Europa. De turnerede og blev trætte. De hvilede sig i ni år, og er nu udhvilede tilbage med EP'en 'Oaf', som er det bedste fra bandets hånd til dato. Et smittende, hidsigt, melodisk kaos, der skramler sig hjerteligt og målrettet afsted. Det er ikke kønt; til gengæld får du lyst til at støve lufttrommerne af og råbe som om ingen kunne høre dig. Kom og få opperen på!  

Lyt til ny single "Obstacle Course" herunder.

THE MALPRACTICE

Med Slur er The Malpractice på vej med opfølgeren til MASS fra 2014. Over ti numre bevæger Johannes Gammelby og co. på Slur sig længere ind mod hjertet i mørket; slæbende, haltende, vaklende, råbende og skrigende over verdens absurditeter og den kosmiske urimelighed; pakket ind i et laset tæppe af frenetisk Amphetamine Reptile-punk, sludge og store, galpende lovsange til den lokkende afgrund. Kom og få nederen på! 

Til fans af Melvins, Mike Patton, Nirvana og Sonic Youth. Tjek "Oh The Irony" herunder.

Back

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummerede ståpladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.