Kalas.jpg

Aarhus Festuge: Kalas

Oplev nogle af Danmarks nyeste og mest spændende kunstnere til en række fede koncerter til Festugens tilbud til de 13-17 årige - Kalas.

Adnan:
Rapperen og sangskriveren Adnan, fra det aarhusianske hiphopkollektiv Vice Versa, har de seneste år gjort sig bemærket i det danske hiphop-landskab med sine socialrealistiske tekster, som leveres troværdigt og nærværende over tunge, melodiske beats.

JJ Paulo:
JJ Paulo er en dansk sanger og producer med afrikanske aner, som er opvokset i Silkeborg og nu bosat i Aarhus. Når JJ Paulo spiller sin musik, bliver det helt umuligt ikke at danse, og man kan tydeligt høre, hvordan han er inspireret af sit ophav. 

Don x Lee x Barber:
Don × Lee × Barber er en ny hiphoptrio fra Aarhus, der består af de tre dansksomaliske barndomsvenner Don, Lee og Barber. Gruppen udgav i midten af april deres første single, som allerede er blevet streamet over en million gange på tværs af streamingplatforme.

Marcello:
Marcello er en ung rapper fra København, der har gjort sig bemærket med især nummeret ’Count to 3’. Marcello rapper på engelsk, og hans musik er hårdere end de fleste andre upcoming raptalenter. Desuden finder du hverken autotune eller poppede omkvæd i Marcellos musik.

Om Kalas:
Området på Aarhus K summer under Festugen af spændende workshops og koncerter. For dig, der både er for ung og for gammel. For dig, der gerne vil have en dag med arrangementer lavet kun for dig og dine venner: Kalas!

Arrangementet er alkoholfrit og man skal være 13-17 år for at kunne komme ind til koncerterne. Sygesikringsbevis skal fremvises ved indgangen, da der ikke er adgang uden ID.

Koncerterne er arrangeret af Aarhus Festuge. Yderligere information kan findes på www.aarhusfestuge.dk/da/samling/kalas. Alt henvendelse vedrørende arrangementet bedes rettes til Aarhus Festuge.

Back