Pic_-_Kenton_Slash_Demon_photo_by_Lasse_Dearman_4304.jpg

Kenton Slash Demon (Live) + Radar Music_Lab

Kenton Slash Demon (Live)

Barndomsvennerne Jonas Kenton og Silas Moldenhawer opdagede elektronisk musik allerede i teenageårene, hvor deres interesse for produktion og dj’ing ligeledes begyndte at spire. Flere år senere dannede drengene indie-electro-gruppen When Saints Go Machine, men imens Moldenhawer og Kenton færdiggjorde When Saints Go Machine’s debutplade, udkom Kenton Slash Demon’s debutudgivelse Khattabi på Tartelet Records.

En strøm af højkvalitets EP’er fulgte på selvsamme danske label, og de skaffede duoen udbredt anerkendelse og ros fra kritikere og kolleger. Kenton Slash Demon’s lyd er både organisk og futuristisk, og deres indlysende færdigheder tager deres produktioner længere end den typiske ramme og dramaturgi for et klub track. Med projektet har Jonas Kenton og Slias Moldenhawer skabt et kreativt fællesskab for musik, der både giver energi til fødderne på klubben og rum til de store tanker.

Med tunge og hypnotiserende beats finder de alligevel frem til noget opløftende i musikken, der, om man vil det eller ej, forplanter sig i kroppen. Der er ingen brug af computer live, og alle lydende skabes ved hjælp af trommemaskiner, lydmoduler og synthesizere, hvilket giver de to musikere en frihed til at få følelserne ned i maskinerne.

 

Radar Music_Lab Orchestra

Oplev nye unge talenter der i løbet af en uge, under kyndig vejledning af Bjørn Svin, har komponeret og produceret ny musik.

Læs mere om Radar Music_Lab her

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond

Back