SOLBRUD_-_Band1_2017_LO_Kristian_Buus.jpg

Solbrud + Mutilation Rites (US)

Dansk og amerikansk black metal indtager Radar!!!

Solbrud

Siden Solbruds start i 2009 har målet været at skabe melodiske og storslåede kompositioner i et råt og stormfuldt udtryk; en lyd, der bliver opnået ved at kombinere nådesløst trommespil med akkord- og harmoni-baserede guitarriffs gennem en række af lydeffekter, der tilsammen skaber et intenst og atmosfærisk lydlandskab - eller kortere sagt: Black metal. Kvartettens tre albums og stemningsfulde, intense live-optrædener har konsolideret Solbrud som et band med en særegen kunstnerisk vision udfoldet i kompromisløs og grænsesøgende black metal.

Solbruds seneste album 'Vemod' trækker både på den længselsfulde, melodiøse tilgang, der kendetegner debutalbummet, samt det infernalske drive og kompleksiteten fra opfølgeren. På ’Vemod’ har Solbrud rendyrket deres unikke sangskrivning yderligere og tilføjet nye elementer i både komposition og instrumentering. Melodiøsiteten er fremhævet, og man møder som lytter et band, der gennem sit arbejde med komplekse arrangementer på samme tid udfordrer og respekterer genrens stolte traditioner. 'Vemod' er som Solbruds forrige album 'Jærtegn' indspillet med producer Lasse Ballade (Slægt, Orm, Halshug) i dennes Ballade Studios på Indre Nørrebro, denne gang under en iskold januar måned i 2017. Hertil har legenden Flemming Rasmussen (Metallica, Morbid Angel, Rainbow) stået for masteringen i Sweet Silence North, hvor albummet fik en old school båndmastering, der understreger bandets analoge, organiske lyd.

Mutilation Rites (US)

Mutilation Rites er et black metal band fra Brooklyn, New York, der over flere udgivelser har flirtet med doom, thrash, rock’n’roll og på deres seneste udspil, ”Chasm” (udkommer 21. juli 2018), med death metal. ”Chasm” er det første album med den nye trommeslager Tyler Coburn, som har givet bandets lyd et nyt lag og åbnet op for yderligere udforskning af nye musikalske territorier.

Mutilation Rites så sin begyndelse januar 2009 i Brooklyn, New York, da de to grundlæggere Justin Ennis Michael Dimmitt skabte bandet. Siden er der landet tre LP’er (nyeste, ”Chasm”, lander 21. juli 2018) og to EP’er. Efter en række udskiftninger i line-uppet, består bandet i dag af George Paul (guitar og vokal), Ryan Jones (tidl. Today is The Day, bas og vokal), Michael Dimmitt (guitar) og Tyler Coburn (trommer).

Back

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummerede ståpladser.

Billetpris er inkl. gebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.