Stephen O'Malley - photo Elodie Lesourd.jpg

Stephen O'Malley

Præsenteres i samarbejde med Aarhus Festuge.

Stephen O’Malley, kendt fra bands som Sunn O))) og Burning Witch, spiller et soloshow på Radar i Festugen som led i en hyldest til den afdøde avantgardekunstner Tony Conrad.

Nedstemte guitarer i et massivt lydbillede kommer til at fylde spillestedet, når guitarist, sangskriver og producer Stephen O’Malley giver en solokoncert 4. september.

Stephen O’Malley, også kendt som SOMA, har i stor stil været med til at præge musikmiljøet inden for drone og doom metal siden 1990’erne, og han har været med til at starte adskillige bands. Mest kendte er nok Sunn O))) og Burning Witch.

Men det er ikke kun inden for musikken, at Stephen O’Malley har sat sit aftryk. I sit tværæstetiske virke har han været vidt omkring og blandt andet arbejdet sammen med koreografer, skulptører, filmskabere og journalister. Som med alle musikere inden for dronemusik, kan man trække tråde fra Stephen O’Malley tilbage til Tony Conrad, som var en af pionererne inden for genren, og det er netop i den sammenhæng, at han giver koncert i Aarhus Festuge.

Back