Astronaut1_web.png

Astronaut

Releasekoncert

Astronaut udsender ny single ”Inside an Atom” den 8. februar og debutalbum i foråret 2019. Det bliver kulminationen på to års arbejde tilbragt i studier rundt omkring i verden og en frigørelse af visionen om et debutalbum fra hjertet. Fem unge musikere, der er stilsikre i deres lyd og stålsatte i deres karakter, som har til mål at infiltrere musikscenen med mørke og romantiske toner, og drage lytteren ind i et univers der emmer af 70’er pop.

Astronaut har nu med optrædender på bl.a. SPOT Festival, Smukfest og ARoS Aarhus Art Museum opbygget et ry for at levere ekstravagante og opløftende koncertoplevelser, der bringer publikum tilbage til 70'ernes og 80'ernes luksuriøse tidskapsel.

Support: Zar Paulo

Zar Paulo er et fremadstormende band fra den aarhusianske undergrund. Hos bandet vejer de analoge Blade Runner-synthesizere tungt sammen med den skarpe guitar og den pumpende bas, som du kan høre på Zar Paulos to første singler; 'Radiotårn' og 'Højen'.

Det dansksprogede orkester kickstartede karrieren tilbage i februar med debutsinglen, ’Radiotårn’, der hurtigt gjorde sig bemærket hos både P3 og P6 Beat. Bandet har sidenhen udgivet den overbevisende anden-single ’Højen’, der er blevet udgivet internationalt af højttalerproducenten Dali i 20.000 eksemplarerer, side om side med andet originalmusik fra kunstnere som Jacob Bellens og Oh Land. Zar Paulo gør sig også bemærket på livescenen, hvor de har spillet til Newbees Festival ’18, support for svenske ’Les Big Byrd’ på Radar samt support for den tidligere ’The Floor Is Made Of Lava’-frontmand, ’Tobias Kippenberger’ på Atlas.

Back