181029_JAERV_0105_V3_LOW.jpg

JÆRV

Den danske duo JÆRV, der består af sanger/sangskriver Amanda Glindvad og producer Mathias Smidt, har i de seneste år markeret sig på den danske popscene med to EP’er, en række single-udgivelser og lige rundt om hjørnet kommer de ud med flere nye sange. Med optrædender på bl.a. SPOT Festival, Smukfest, Nordklang og til Kronprinseparrets Priser på DR har de vist et univers på scenen der er både eftertænksomt, intenst, voldsomt, superpersonligt og mest af alt nærværende.

Når JÆRV spiller koncert på Radar d. 12. april stiller de op med et live-hold, der udover dem selv på hhv. vokal og synths består af Cecilie Dyrberg på guitar/kor samt Andreas Campbell på trommer. Sidst JÆRV var ude med denne kvartet-konstellation blev det bl.a. beskrevet fra Nordjyske.dk, hvordan bandet som “musiske rovdyr tryllebandt publikum”. Det gør de igen d. 12. april 2019 og JÆRV-holdet glæder sig til at ramme Radar lige i hjertet med et intenst show!

Support: Mars & Holly

Mars & Holly forbinder maskulint med feminint, planet med plante eller krigsgud med kristtjørn – og er samtidig bare navnet på to chokoladebarer. Bandet består af sanger og pianist Amy Horn samt producer og instrumentalist Mikkel Bech-Hansen. Chokolademassen smager af 80’erfortid, nutid og fremtid. Ingredienslisten er simpel: keys, flere keys, trommer og melodier – og en god sjat tempo.

Debutsinglen 'Anker Hos Dig' er en stram pop-produktion pakket ind i en omgang anderledes billedsprog, der fremkalder spraglede billeder for lytterens øjne af en verden, som former sig af relationer. Den kan tages dybt alvorligt, og man kan danse sig igennem den på samme tid.

Back