43576812_334866817071732_495031290517520384_o.jpg

VÆRK.Collective

Præsenterer: Sort på Hvidt

Denne aften er det de 4 VÆRK.collective medlemmer Simone TangJonas HammerNanna PripLotus Noir og Anna Halkjær Langgaard NielsenKarenina der står for koncept og musik.

VÆRK.Collective er et musikkollektiv skabt af sangskriverstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium, der i samarbejde med Radar faciliterer koncept-koncerter, der udforsker det musikalske, kunstneriske og visuelle rum. En kreativ legeplads, hvor vilde ideer og originalt musik afprøves, og hvor et overordnet tema danner rammen for en helstøbt koncertoplevelse en helt almindelig onsdag aften.

VÆRK.Collective udspringer af en vild skabertrang og en lyst til at udfolde sig kreativt i fællesskab - en platform skabt af de studerende, hvor musikken bliver præsenteret på netop den måde, de ønsker. VÆRK ønsker at skabe et virkelighedsnært format, hvor publikum bliver inviteret med ind for at høre alt den spirende og nye musik, der netop bliver skabt her i Aarhus.

“Forvent det uforventelige - hav et åbent sind, og giv dig hen til en aften, hvor VÆRK.Collective præsenterer dig for nye musikalske og kunstneriske oplevelser.”- VÆRK.Collective

Back

Entré betales i døren. Kun ståpladser.