aphyxion_web.png

APHYXION

APHYXION er tilbage – og de flytter grænserne for deres lyd endnu en gang!

Selvom det ikke er mange år siden, at det unge band blev udnævnt til ”the saviours of melodic death metal” af verdens største metalmagasin, Metal Hammer, så er APHYXION ikke et band der forfalder til genredefinitioner. Det blev bevist med deres seneste album, 'Aftermath', som bevægede sig i grænselandet mellem dødsmetallen og metalcore – noget, der skabte et lydbillede, der tog bandet til helt nye højder. Aftermath fejede hen over den europæiske heavy-scene gennem 2017 og 2018, og albummet streamede mere end 4 millioner gange, alt imens bandet spillede over 100 shows rundt omkring i Europa.

Ikke mange metal-bandmedlemmer kan sige, at de skal til at udgive deres tredje album i en alder af 24 år, men det er præcis det APHYXION er i gang med, med den kommende fuldlængdeplade, 'Void', der kommer til at danne lydramme om denne koncert på Radar.

APHYXION har perfektioneret og fuldendt deres lyd med sange, der kommer til at varme mangt en nakkemuskel, råbe mange stemmer hæse og slide replay - knappen helt i bund. 'Void' præsenterer en mere moderne og alternativ sangskrivning – et modigt skridt for bandet, der træder længere væk fra den dødsmetal-lyd, der formede bandets første sange for mere end 12 år siden.

Med sig til koncerten har de Beneath the Silence og Among Phantoms.

Beneath The Silence

Beneath The Silence er en sjældenhed i den danske scene, og bryder genrens generiske tilgang med en stærk kvindelig vokal i front. Samarbejdet mellem vægtige, groovy riffs og vital, melodiøs vokal skaber en opsigtsvækkende blanding af modernitet og tradition af melodisk metal.

Bandet har rødder i Aarhus, men musikken er bestemt ikke forbeholdt den danske grænse. Mens musikken bedst sammenlignes med den nye bølge af djent og metalcore bands såsom Polaris, Betraying The Martyrs m.flere, leger vokalen mere med paralleller som Evanescence.

Among Phantoms

Among Phantoms er en Aarhus-baseret kvintet, der befinder sig et sted i metallens univers. Med energien som afsættet formår bandet at bevæge sig fra tung voldsomhed til lettere melodiske grooves, fra det rå og upolerede til rendyrket stramhed og velovervejet beskidt melankoli og fra afbalanceret plads i lydbilledet til skæve og hårdtslående riffs, sætter Among Phantoms et eksplosivt og kompromisløst aftryk hos lytteren. Among Phantoms udforsker ikke alene det melodiske element af hardcoregenren, men besidder et post-punket islæt, der giver sangene deres tæft og benhårde aggressivitet.

Om end Among Phantoms er et nyt band, er medlemmerne langt fra uerfarne. Bandet består blandt andet af tidligere/nuværende medlemmer fra bands som Bersærk, Misophonia, Eigengrau med flere.

Back

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummerede ståpladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.