FB_Cover_MonotonerDec2019.png

Monotoner

MONOtoner er et samarbejde mellem Musikforeningen Mono og Radar om at præsentere ny musik i intime rammer.

Entréen er 50,- kr., baren kører med billige priser og spillestedet er indrettet til en hyggelig aften. Så tag dine venner under armen og kom ned og oplev:

Cellophane Flower

Cellophane Flower dyrker det melankolske, dunkle og kontrastfyldte udtryk i musikken. Publikum inviteres til at fortabe sig i nuet, i en drøm af faste beats, luftige synths og melodiøs guitar. Lyduniverset er storslående, hvor der gives plads til de stærke melodiers udfoldelse. Bandet undersøger grænselandet mellem de mørkeste sider af det menneskelige sind og livets skrøbelige mirakler.
De fire musikere, som udgør Cellophane Flower, leverer et intenst, energisk og følsomt liveshow. Med Tobias Pisani i front, drages publikum ind i deres mørke og elektroniske hybridunivers, hvor de sammen hylder livets mange kontraster.

Lukas Vanggaard

Lukas Vanggaard er en 26-årig sangskriver, sanger og multiinstrumentalist fra
Aarhus. Lukas skriver håbefulde (læs: håbløse), romantiske og energiske popsange med danske tekster. Der er referencer til både svenske Håkan Hellström, britiske The Smiths og til lofi-helte som Ariel Pink. Han har skrevet og arbejdet sammen med navne som bl.a. Lovespeed, Juncker og Sys Bjerre, og har tidligere udgivet musik under navnene GRUK og Geo Lukas, men er nu tilbage, hvor det hele startede - som sig selv.
Første single udkommer i begyndelsen af foråret 2020.

SHE

SHE inviterer dig ind i sit farverige, kantede popunivers, med stort P. Musikken er elektronisk, dansabel og med tekster, der taler til dit følelsesliv.
Freja Engberg Helbo er 19 år gammel og drømmen om at lave musik og fortælle historier, har båret den unge drømmer fra Mols til Aarhus, hvor hun i et musikalsk samarbejde med Robert Snider og Simon Stadsholt står i spidsen for SHE.

De tre musikers baggrunde er vidt forskellige, men har fundet hinanden i genre, stil og udtryk. I SHE smelter traditionel sangskrivningen sammen med nyere elektroniske produktioner. SHE er ude med debutsinglen ”I’m On My Way”, der balancerer mellem melankoli og eufori.

Back