Julekoncert-Almune.jpg

Radars Julestue: Almune

Foruden at gå på opdagelse i kunsthåndværk, madboder og juletræssalg på Godsbanen, kan du på det årlige julemarked 7.-8. december, opleve gratis minikoncerter og spændende spillestedseksperimenter på Radar.

Midt i december måneds juleræs giver Radar dig muligheden for en kort kunstpause, når du besøger Godsbanens stemningsfulde julemarked. Radar har nemlig sat et lifligt lille program sammen, som du kvit og frit kan deltage i henover begge dage.

Almune

Almune fortolker tidlig musik gennem egne arrangementer af musik fra manuskripter fra middelalderen og folkelige melodier i et spænd lige fra spansk pilgrimsmusik til nordisk folkemusik. Musikken spilles på historiske instrumenter og synges med klang og glød. Til Radars Julestue spiller Almune som trio med Molly Granhøj på sang og nøgleharpe, HC Molbech på sang, fløjter og trommer samt Christian Mohr Levisen på drejelire og cittern. Der er lagt i ovnen til en intens musikalsk oplevelse med både kraftfulde nordiske folkeviser og livlige middelalderdanse. Gruppen udgav i 2017 det anmelderroste album "Bjergtagen", der af RadioFolk blev fremhævet som en af de mest markante folkudgivelser i 2017. Seneste udgivelse er fra 2018 hvor gruppen gik sammen med musikerne fra Götterfunken og lavede albummet "Sommerfugl".

Program på Radars Julestue:

LØRDAG d. 7/12

Radar er åbent kl. 10.30-14.00

To mini-koncerter med Almune kl. 11.00 og 12.30

 

SØNDAG d. 8/12

Radar er åbent kl. 10.30-16.00

Interaktiv koncert med Kasper Staub Synthesizer Orchestra

 

Læs mere om Godsbanens julemarked på godsbanen.dk

Back